Ciki ha nem hordok melltartót? sehova szeretem ha a bimbóim látszanak a felső alatt nagyon gáz?
Figyelt kérdés
2016. máj. 6. 22:35
21/26 anonim válasza:
19.-es!! "Látom" Kifejezetten értesz az anatómiai kérdéshez.👎 A "mell izomnak, amit te emlitesz, nem sok köze van a függesztés kérdéshez. Leginkább, Csak az elnevezése. Teljesen más funkciót szolgál, a kar mozgatásával van összességében a funkcionális szerpe. A mell állomány alatt helyezkedik,el nincs fuggesztő szerepe. A pasiknál is ugyan az csak töbnyire fejlettebb. Teljesen más szolgál erre a célra, illetve nagy szerepe van a bőr állapotának is.
22/26 anonim válasza:
Sajnos nem 35 környékén kell elgondolkodni, mert ami egyszer olyan, sajnos max olyan marad, de már nem javul. Saját tapasztalatom, a gyerekkortól kezdve melltartót nem, vagy alig viselők nem küzdenek a lógási problémával, akár 82 évesen sem! Pedig 3-4 gyereket is felneveltek! Nagy hiba, hogy a társadalom ennyire eltért a természetes életmód előtérbe helyezéséről egy nagyon rossz irányba.Ezenkívűl még egyéb problémákat is előtérbe hoz,erről itt: [link] . Hogy ki mennyire veszi komolyan az intelmeket, az Ő személyes dolga.Minden esetre ennyi lógó cicit, amelyeket az elkövetkező években látni fogunk, még soha sem tapasztalhattunk. Hogy ez mennyire köszönhető a jórészt kínai áruknak csak sejteni lehet, hiszen ők tőlünk egy teljesen eltérő testformátummal rendelkeznek.Érdekes, hogy náluk ez komolyabb problémát okozott, ahogyan az idézett cikkből is kitűnik.
23/26 anonim válasza:
Tele van a net természeti népekről készült félmeztelen videókkal,ahol jól megfigyelhető,hogy a mellek lógása egyenes arányban áll az életkorral. Ezek a nők soha nem hordtak még ruhát sem, nemhogy melltartót.
24/26 anonim válasza:
Én ezt nem így látom: E népek, gyakorlatilag állandóan terhesek, és folyton szoptatnak! a 10. gyerek után valóban lehet lógás, de ez fiatal korban is előfordul./ akár 20+évesen/. Lehet köztük idősebb, akinek mégsem. Ilyen kimerítő életmódban nem csoda, ha elhasználódik a szervezet.Ezen nem segít a világ legjobb melltartója sem!
26/26 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz.
Ha nem érzed kényelmetlennek és nem lóg, jó az alakja, akkor szerintem nem zavar senki. Sőt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!