13 éves lány vagyok és mosttanába kezdtem el melltartót hordna. És az baj ha csak akkor veszek fel melltartót a suliban ha az nap tesi van?
Attól függ, hogy mekkora a melled.
Ha kicsi, akkor nem baj.
Ha nagy, akkor az egészséged és a szép mellformád megtartása érdekében inkább mindig viselj melltartót.
én 12 éves koromban kezdtem el hordani, és nem csak akkor hordtam amikor tesi volt.. (:
de szerintem nem baj!
16/L
ne hordj semmiképp mindig melltartót mert akkor nem erősödnek a mellizmaid és lógni fognak
én 20 évesen is ha csak tehetem melltartó nélkül vagyok, de ha bárhova megyek oda vezsek fel
bocsi az OFF ért!
de te hogy mondtad meg anyukádnak hogy melltartót szeretnél?
én az utolsó kérdésére szeretnék válaszolni
nekem nem kellet mondanom, de meg is lepődtem h kérdezte h "nem kérsz egy ilyet? olyan cuki:D" ezt egy pöttyös melltartóra monta énmeg mondtam h "nem még nemakarok" de aztán spontán vett nekem párat aztán montam h jó anyu menjünk el ilyen sportmelltartókat venni és ennyi the end
de mond azt hogy anya vegyünk melltartót
és kész:D
egyébként nem baj, eleinte énis ugy hordtam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!