Fiúk, lányok, szerintetek jól néz ki ez a Jordan cipő?
Heló!
Nagyon kell rá vigyázni, elég kéynes a tlejesen fehér cipő. Ha jobban preferálod a modernebb ksoaras cipő kinézetet, akkor jó váalsztás. Ennél acipőnél különösen igaz, hogy hozzávaló hosszú nadrággal vedd fel - ugye ilyenkor a csőszárú gatya totálsi tabu, itt meg főleg. Én jobban szeretem a retro kinézetet, ezért is vettem Shadow KO-t - no meg mert a színe miatt, ami remekül passzol a ruháimhoz, két legyet egy csapásra :D
És persze nyilván azért (is) sikeres márka a Jordan, azért szeretik millióan és azért veszik, mert egyik se néz ki jól, mind rossz. Nyilván. ^^
4.válaszoló:
Teljesen egyetértek, bár nekem van szűkebb szárú farmerem hozzá, viszont a lábam izmos, szóval nem vékony a lábam az a lényeg, talán azzal még jó lehet. :)
7. válaszoló:
Még nem döntöttem el, hogy ez lesz-e. Nyilván nagyon vigyázok majd rá, van két másik cipőm amit taposhatnak az emberek az utcán. A Jordant nem arra szeretném használni. :D
Egyébként ezzel szemezek nagyon. Egy srácnál láttam linkelve, és Amerikából hozatta. Utánanéztem, egy 98-as kiadás, újra kiadása. Erről mit gondoltok?
Ez is nagyon tetszik, és ahogy láttam, minden méretben van kint, és 140 dollár. Keresgéltem európai oldalakon, de ebay-en kívül nem találtam, abban nem bízom itthon meg pláne nincs belőle. (Miért is lenne?)
Viszont a footlockeren van, és még olcsóbb is, mint amit a kérdésben linkeltem. Plusz full bőr, és nem ez a gyöngyvászon, vagy mi. Jövőhétig el kell döntenem. Mi a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!