Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, lányok, szerintetek jól...

Fiúk, lányok, szerintetek jól néz ki ez a Jordan cipő?

Figyelt kérdés
[link]

2016. máj. 5. 23:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
20%
Egy jordan cipő se néz ki jól
2016. máj. 6. 00:21
 2/12 A kérdező kommentje:
Akkor te maradj a 90-es Air Max-nél... :)
2016. máj. 6. 00:47
 3/12 A kérdező kommentje:
Kiegészíteném a kérdést. Azok válaszát várom, akik ismerik és szeretik a márkát.
2016. máj. 6. 00:47
 4/12 anonim ***** válasza:

Heló!

Nagyon kell rá vigyázni, elég kéynes a tlejesen fehér cipő. Ha jobban preferálod a modernebb ksoaras cipő kinézetet, akkor jó váalsztás. Ennél acipőnél különösen igaz, hogy hozzávaló hosszú nadrággal vedd fel - ugye ilyenkor a csőszárú gatya totálsi tabu, itt meg főleg. Én jobban szeretem a retro kinézetet, ezért is vettem Shadow KO-t - no meg mert a színe miatt, ami remekül passzol a ruháimhoz, két legyet egy csapásra :D

És persze nyilván azért (is) sikeres márka a Jordan, azért szeretik millióan és azért veszik, mert egyik se néz ki jól, mind rossz. Nyilván. ^^

2016. máj. 6. 01:37
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is egész jó. Én "megengedném" hozzá a szűkebb gatyát is, de akár regularral, vagy normális (!) szabadidőgatyával is jó lehet. Nézd össze többel, és vedd fel azzal, amivel a legjobban tetszik, ennyi :D Amúgy a Jordannal, mint márkával elégedett vagyok, bár én inkább a már utcaivá "avanzsált" modelleket favorizálom. Kényelmesek és tartósak.
2016. máj. 6. 09:08
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem jófajta.
2016. máj. 6. 12:08
 7/12 anonim ***** válasza:
Váltócipőnek elmegy.
2016. máj. 6. 13:23
 8/12 A kérdező kommentje:

4.válaszoló:

Teljesen egyetértek, bár nekem van szűkebb szárú farmerem hozzá, viszont a lábam izmos, szóval nem vékony a lábam az a lényeg, talán azzal még jó lehet. :)

2016. máj. 7. 11:44
 9/12 A kérdező kommentje:

7. válaszoló:

Még nem döntöttem el, hogy ez lesz-e. Nyilván nagyon vigyázok majd rá, van két másik cipőm amit taposhatnak az emberek az utcán. A Jordant nem arra szeretném használni. :D

2016. máj. 7. 11:46
 10/12 A kérdező kommentje:

Egyébként ezzel szemezek nagyon. Egy srácnál láttam linkelve, és Amerikából hozatta. Utánanéztem, egy 98-as kiadás, újra kiadása. Erről mit gondoltok?

[link]

[link]

Ez is nagyon tetszik, és ahogy láttam, minden méretben van kint, és 140 dollár. Keresgéltem európai oldalakon, de ebay-en kívül nem találtam, abban nem bízom itthon meg pláne nincs belőle. (Miért is lenne?)

Viszont a footlockeren van, és még olcsóbb is, mint amit a kérdésben linkeltem. Plusz full bőr, és nem ez a gyöngyvászon, vagy mi. Jövőhétig el kell döntenem. Mi a véleményetek?

2016. máj. 7. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!