Kismellű lányoknak Ti milyen fürdőruhát ajánlanátok?
nekem is kicsik és egy szivacsos csodákra képes =D
ha pedig mintára gondolsz akkor csíkosat vagy apró virágmintásat.. ha egyszínű akkor pedig valami világosat.. de fehéret ne..
Próbálj felül mintás alul egyszínű szettet keresni.
Fodros, csillogó és rafinált szabású felsőrészek optikailag nagyítanak.
Ha vastag, nagy minták vannak rajta, azok "kövérítenek", ha apró, kicsi virágok, meg vékony vonalkák vannak, általában hosszanti irányban, azok "vékonyítanak". A fekete slankít, a világos színek szintén "kövérítenek". Tehát a mérete miatt aggódsz, és vhogy nagyobbnak akarod mutatni, mint amekkora, akkor ezeket vedd figyelembe.
Ha csak a fazon érdekel, h kismellűeknek mi áll jól, akkor sztem a top szerűek, tehát nem "melltartó" effektus, hanem "félbevágott trikó", illetve az egyrészesek. Ha mindenképp melltartó szerűt akarsz, akkor olyat ajánlok, ami nem a háromszög szerű, hanem inkább kosaras, és/vagy szivacsos, és mindenképp hátul kapcsos.
Egyébként nekem viszonylag nagyok a melleim, és narancs-sötétbarna mintás virágos fürdőruhám volt, idén tervezem lecserélni, mert utálom, olyan nagy batár melleket csinál nekem.
Ha gondolod, mutatok képet, csak írj privátot.
Sok sikert a választáshoz! :)
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Sokat segített!
Nekem is picik a melleim, és nekem fekete, narancs kagylókkal és csigákkal, háromszög felsős és szivacs nélküli. Engem nem érdekel, én jól érzem magam benne és ez számít!:)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!