Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kismellű lányoknak Ti milyen...

Kismellű lányoknak Ti milyen fürdőruhát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 13:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

nekem is kicsik és egy szivacsos csodákra képes =D

ha pedig mintára gondolsz akkor csíkosat vagy apró virágmintásat.. ha egyszínű akkor pedig valami világosat.. de fehéret ne..

2010. ápr. 8. 13:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nekemis kicsi, én az egyszerű, szivacsnélküli, 3szög kosaras, nyakban és háton megkötős fazont hordom.
2010. ápr. 8. 13:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj felül mintás alul egyszínű szettet keresni.

Fodros, csillogó és rafinált szabású felsőrészek optikailag nagyítanak.

2010. ápr. 8. 16:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha vastag, nagy minták vannak rajta, azok "kövérítenek", ha apró, kicsi virágok, meg vékony vonalkák vannak, általában hosszanti irányban, azok "vékonyítanak". A fekete slankít, a világos színek szintén "kövérítenek". Tehát a mérete miatt aggódsz, és vhogy nagyobbnak akarod mutatni, mint amekkora, akkor ezeket vedd figyelembe.

Ha csak a fazon érdekel, h kismellűeknek mi áll jól, akkor sztem a top szerűek, tehát nem "melltartó" effektus, hanem "félbevágott trikó", illetve az egyrészesek. Ha mindenképp melltartó szerűt akarsz, akkor olyat ajánlok, ami nem a háromszög szerű, hanem inkább kosaras, és/vagy szivacsos, és mindenképp hátul kapcsos.

Egyébként nekem viszonylag nagyok a melleim, és narancs-sötétbarna mintás virágos fürdőruhám volt, idén tervezem lecserélni, mert utálom, olyan nagy batár melleket csinál nekem.

Ha gondolod, mutatok képet, csak írj privátot.

Sok sikert a választáshoz! :)

2010. ápr. 8. 16:18
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat :)

Sokat segített!

2010. ápr. 8. 23:03
 6/8 anonim ***** válasza:
én most vettem fürdőruhát 75/B-et,kék ehhez hasonló csak az enyém 2 részes..Tehát ott a mell alatti résznél ugye vége :D Na és nagyon jól "megnöveli" a cicim:)
2010. ápr. 12. 15:17
 7/8 anonim ***** válasza:
[link] itt a link..előző voltam :D
2010. ápr. 12. 15:18
 8/8 anonim válasza:

Nekem is picik a melleim, és nekem fekete, narancs kagylókkal és csigákkal, háromszög felsős és szivacs nélküli. Engem nem érdekel, én jól érzem magam benne és ez számít!:)

17L

2010. júl. 7. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!