Szerintetek felvehetnék az utcára egy hastánc szoknyát?
Figyelt kérdés
Mi lenne ha egy hastán szoknyában mennék utcára? De elég értelmeset pl egy ilyet:
Ez nekem nagyon tetszik és szívesen felvenném hétköznapi viseletnek. Szerintetek?
2016. máj. 3. 22:41
1/14 anonim válasza:
Ha neked tetszik és nem érzed cikknek akkor hajrá!
2/14 anonim válasza:
Én nem venném fel. Sok hasonló szoknya van, ami utcai viselet és nem csörög mikor lépsz. ;D
4/14 anonim válasza:
Ez nem utcai ruha. Ha gondolod, vedd fel. Max. megnéznek.
5/14 anonim válasza:
Szerintem ez a szoknya nem szép, vannak csini utcai hastáncszoknyák, de ez nem az, olyan olcsó hatása van, meg átlátszó is.
6/14 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nehéz megfelelő szoknyát találni nekem mert iszonyat válogatós vagyok. Szeretem a fodrokat csak manapság szinte sehol nem találni igazi lányos szoknyát. A farmereket meg bőröket utálom. Küldenétek olyat ami nem olcsó hatású és esetleg nem csörög? Nem találtam olyat ami utcai viselet lenne.
2016. máj. 4. 11:02
7/14 anonim válasza:
nézz szét aliexpressen, 4-5 ezerért már egész jók vannak, egyébként az olcsó kinézet függ a színtől is, pl feketében általában jobban néznek ki.
Most így hasamra ütve ezeket találtam ,az ára ne ilyesszen nem, kis kereséssel ugyanezeket meg lehet találni más eladótól olcsóbban
ez még határeset pl pirosban [link]
8/14 A kérdező kommentje:
Hát tényleg jól néz ki főleg a kék. Csak az a baj hogy max 10 ezerért vennék.
2016. máj. 4. 15:48
9/14 anonim válasza:
Melyik fajtából a kék ,megnézem van-e olcsóbb
10/14 A kérdező kommentje:
A második link. Az szép.
2016. máj. 4. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!