Megéri Red Rooster bakancsot venni?
Figyelt kérdés
Nemsokára új bakit kéne vennem, és nem tudom hogy vegyek Steelt, amilyen most van, vagy inkább Red Rooster mellett döntsek.
Én a Steelemet 2 és fél évig használtam mielőtt az oldala kiszakadt, de meg lett csináltatva csak éppen így lassan 4 év alatt a talpa is teljesen elvékonyodott egy részen :D Keveset használtam szóval nem tudom hogy a Red Rooster mennyivel bírná jobban. Vélemény? Váltsak és próbáljam meg a másik fajtát?
(BRUTÁLIS járásom van, minden más cipőt 2 hónap alatt taccsra vágok ennek tudatában adjatok tanácsokat:))
2016. máj. 1. 14:42
1/2 anonim válasza:
Állítólag mostanában jobban kopik a talpa mint régebben, de ettől még jófajta.
2/2 A kérdező kommentje:
Már megvettem a Red Roostert de mindegy, mert a bolt ahol vettem csak 3 fajtát tart és a 3. amúgy sem tetszett és az új Steelek is vackok állítólag szóval maradt ez.:D
2016. máj. 21. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!