Fiúkon milyen a térdnél (kicsit) kivágott farmernadrág?
Figyelt kérdés
Formára hasonló mint ez, csak kicsit kisebb rajta a vágás2016. ápr. 26. 18:43
11/12 anonim válasza:
Aki a szakadt farmert megvarrja az is hülye! Vér ciki megvarrt farmerbe járni. Anno anyám az egyik ilyet megvarrta, dobhattam is ki. Aki szerint szégyen ilyenben járni, az nézzen már kicsit körbe, mibe kerül egy szakadt, fűfoltos márkás farmer, mondjuk Abercrombie, aztán kapjon már a fejéhez!
12/12 anonim válasza:
Az a másik hogy valaki plusz pénzt fizet egy "szakadt" farmerért mikor otthon egy szabó ollóval és egy darab smirglivel pontosan ugyanazt tudja megcsinálni 15 perc alatt egy 6-7 ezres normális farmerből.
Nem a szakadt farmerrel van bajom, hanem ami csak térnél van kivágva, ez a "vagány akarok lenni szakadt nacival... de nem annyira, a nagyon szakadt az nekem túl durva", főleg ha aztán "igényes" ruha mellé veszi fel. Nekem van szétszaggatott, szétrojtolt gatyám, ilyesmi [link] de ehhez hozzá kell öltözni, ha felvennék hozzá egy balerinát meg egy mittomén rózsaszín "divat" pólót hülyének néznének, ehhez bakancs, lánc és fekete trikó illik, tudni kell öltözni a gatyához, de aki vágott térdűt hord az általában nem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!