Hol tudnék "fesztiválos" háremnadrágot venni/rendelni?
Figyelt kérdés
keresgéltem az interneten,de csak egy thai webshopot találtam (harempants.com),onnan pedig nem szívesen rendelnék.. [link] valami ilyesmire gondoltam. Valaki?? nagyon fontos lenne :(2016. ápr. 24. 11:24
1/7 anonim válasza:
Eddig kb az összes kínaiban láttam ilyet.
3/7 anonim válasza:
Facebookon keress rá a csoportra: Spiri Shop. Magyar, megbízható a csajszi, jó áron adja, és legalább 50 féle ilyen nadrág közül válogathatsz.
4/7 anonim válasza:
Uhh, én nagyon szeretem az ilyeneket.
A C&Aban vannak hasonlók, de ennyire jót, mint amit linkeltél, még nem láttam sehol.:)
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!! :)
2016. ápr. 25. 17:17
6/7 anonim válasza:
Kínaiban szokott lenni, valamint ha budapesti vagy, akkor tudok pár másik boltot is, ahol vannak ilyenek (pl. Cserépváros, Lótusz shop stb.), de keresgélj simán indiai témájú üzleteket, tuti találsz ilyen gatyát. Nekem rengeteg van, nem csak fesztiválokra hordom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!