Volt már olyan, hogy kegyetlenül feltörte a cipő a lábad?
Figyelt kérdés
Hogyan oldottad meg?2016. ápr. 24. 10:45
2/7 anonim válasza:
Volt, konkrétan a körmömet, túrázás után, bedagadt,levált később és 1 év után nőtt vissza. Nem voltam azóta túrázni, amúgy nem szokott feltörni,nem hordok bőr cipőket.
3/7 anonim válasza:
Tegnap. Elmentem sétálni/futni, de elég rég hordtam mostanában huzamosabb ideig azt a cipőmet, így nem tudtam, hogy ez lesz belőle...hazamentem és most várom, hogy ne fájjon.:D
4/7 anonim válasza:
Tavaly a szandálom törte fel annyira a lábam, hogy sétálni se tudtam normálisan. Vettem sebtapaszt, és próbáltam estig túlélni, annyira fájt. :D A végleges megoldás az, hogy nem veszem fel többször.
5/7 anonim válasza:
igen, jobb híján zsepit tettem bele, amíg haza nem értem vagy kértem ragtapaszt valakitől.
6/7 anonim válasza:
Nekem is volt már, hogy annyira feltörte, hogy bicegtem hazafelé. Legtöbb nyári cipőm ilyen sajnos, ezért szeretem a telet, mert csizma még sose törte fel a lábam. :D
7/7 anonim válasza:
Van egy ilyen balerina szerű cipőm, na az durva volt. Valahányszor felvettem, 10 lépés után már véresre törte a lábam. 2 évig nem hordtam emiatt, aztán felfedeztem ezeket a kis szilikon csíkokat, amiket a sarkába kell ragasztani és azzal már simán hordom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!