Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy mostanság mindenki tornacipőt hord? Nektek be jön?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 23. 13:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Hát azért lennék tucat, mert sokan azt hordanak, vagy a gagyi kínait, vagy converse-t. Vannak más kényelmes, divatos sport/utcai cipők is.
2016. ápr. 23. 13:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Régebben is sokan hordtak ilyet. Nagyon szívesen vennék valami elegánsabbat, de egyszerűen nem találok olyat, ami kényelmes, nem papírvékony a talpa és nem nagyis. Magassarkúban a macskaköveken nekem kényelmetlen, balerinában pedig szenvedek, fáj a lában bennük. Hozzá még 30 ezer forintos limit is társul, mert ettől többet nem fizetnék érte. Marad a tornacipő.
2016. ápr. 23. 13:51
 13/18 anonim ***** válasza:
én úgy vettem észre, hogy mostanában inkább a futócipők divatosak... mégpedig elsősorban a nike termékek...
2016. ápr. 23. 14:26
 14/18 anonim ***** válasza:
7%
Max.20éves korig hordja egy nőnemü,utána azért nőjjön már fel!!!
2016. ápr. 23. 14:45
 15/18 anonim ***** válasza:
54%
mi lenne? semmi. én is szoktam, mert kényelmes és kb minden hétköznapi cucchoz passzol.
2016. ápr. 23. 15:15
 16/18 opened paradise ***** válasza:

Bár sok embernek van,de mivel időtlen divat,valahogy nem tudok rá úgy tekinteni,mint a tucat airmaxes emberkékre.

Nekem szimpi is egy lányon. Shorttal,kockás inggel,stb.

2016. ápr. 23. 15:17
 17/18 anonim ***** válasza:
79%
14-es, a felnövés azt jelenti, hogy kényelmetlen, vagy neki nem tetsző cipőt hord? Hímneműnek nem kell felnőni?
2016. ápr. 23. 15:41
 18/18 Sunshinedoll ***** válasza:
A felnőtt ember, hímnemű vagy sem 20 éves kor után ne nyavalyogjon már ennyit ha nem tetszik neki a lányok viselete. Senkit nem érdekel. Mindenki l-szarja. Fejezd be. Kedves tizenakárhányas. Aki nőneműnek hívja a nőket és csodálkozik, hogy senki se szereti.
2016. ápr. 24. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!