Milyen karórát tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Karórát szeretnék magamnak vásárolni, alább részletezném, hogy milyen kritériumok alapján, tudnátok nekem javaslatokat tenni?
Szóval:
-Ár: 80-120 ezer között (minimálisan lehet drágább)
-Megbízható márka
-Modern design (21/F vagyok)
-Legyen fiatalos, de mégis inkább elegáns, mint sportos (stopper, vízállóság és hasonlók nem érdekelnek)
Előre is köszönöm a javaslatokat!
2016. ápr. 17. 14:26
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Armani, szép órák, nekem is onnan van az egyik, csak női.:) pont beleesik az általad leírta árintervallumba.
4/4 anonim válasza:
A leírtak alapján a Vostok-Europe gyártót tudom javasolni, teljesen ráillenek a megszabott kritériumaid.
Nagy választék, modern, páratlan design, minőség kifogástalan, én a sajátomat 95.000 Ft-ért vettem és nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!