Ralph Laueren ingekből nincs slim fit fazon? Többi lent
Nagyon tetszenek ezeknek az ingeknek a stílusa, de mindenhol csak ilyen bő, egyenes szabású fazonokat találtam eddig.
Viszont mivel sportos, jó testű srác vagyok, így jobban szeretem a slim fit fazonokat, amik kiemelik a formámat.
Nem szeretem, ha egy ing a derekamnál is ugyanolyan bő, mint mellben.
Egyáltalán létezik a Ralph Lauren márkából slim fit fazon?
Bocsi, de akkor nem vagy tisztában a slim fit fogalmával.
A slim fit nem "tapad", nem feszül, hanem csak követi a test vonalát és nem lóg, mint egy zsák.
amire te gondolsz, az a skinny fit.
Van hosszú ujjú "izompólóm", de most kifejezetten inget szeretnék.
Ha nem lenne világos, nekem az a "problémám", hogy a közel 15 éves sportmúltnak köszönhetően vállam nagyon széles, a derekam meg vékony.
Így, ha találok olyan inget, ami vállban jó, abba tuti, hogy derékban beleférnék vagy háromszor.
Tehát a vállméretem L-XL, derékben meg S-M.
Ezért szeretem a slim fit ingeket, mert azok pont ilyenek.
jah értelek, zarában találsz ilyeneket, vagy ha drágát akarsz akkor calvin klein, meg armani meg igazából egy csomó márkánál van ilyen, de a rl egy konzervatív márka, náluk nem biztos hogy van.
de van ez az oldal, ami elég megbízható és szerintem pont ilyen ingeket keresel: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!