Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ralph Laueren ingekből nincs...

Ralph Laueren ingekből nincs slim fit fazon? Többi lent

Figyelt kérdés

Nagyon tetszenek ezeknek az ingeknek a stílusa, de mindenhol csak ilyen bő, egyenes szabású fazonokat találtam eddig.

Viszont mivel sportos, jó testű srác vagyok, így jobban szeretem a slim fit fazonokat, amik kiemelik a formámat.

Nem szeretem, ha egy ing a derekamnál is ugyanolyan bő, mint mellben.

Egyáltalán létezik a Ralph Lauren márkából slim fit fazon?

#Slim Fit #laueren
2016. ápr. 17. 11:17
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja, és a lényeg: ha létezik, akkor hol tudom beszerezni?
2016. ápr. 17. 11:26
 2/8 anonim ***** válasza:
hol kerested őket egyébként? na meg szűk nadrágot se fogsz náluk találni, mert ez egy komoly márka, nem égetik magukat feszülős b*zis ingekkel, aki tényleg elegáns akar lenni az nem is húzna fel ilyet..az egyenes ing sokkal jobban áll mindenkin, ha túl feszül rajtad az nevetséges hatást kelt, olyat, mintha kicsi lenne rád, ajánlom viszont a hosszú ujjú izompólókat, armani például, emporio, ugyanolyan árban van mint egy rl ing, minőségi és kiemel mindent, ingbe ne hordj tényleg feszülőset
2016. ápr. 17. 21:12
 3/8 A kérdező kommentje:

Bocsi, de akkor nem vagy tisztában a slim fit fogalmával.

A slim fit nem "tapad", nem feszül, hanem csak követi a test vonalát és nem lóg, mint egy zsák.

amire te gondolsz, az a skinny fit.

Van hosszú ujjú "izompólóm", de most kifejezetten inget szeretnék.

2016. ápr. 18. 06:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Eddig az Arénában a Peek&Cloppenburban néztem, de ott nem volt slim fit.
2016. ápr. 18. 06:55
 5/8 A kérdező kommentje:

Ha nem lenne világos, nekem az a "problémám", hogy a közel 15 éves sportmúltnak köszönhetően vállam nagyon széles, a derekam meg vékony.

Így, ha találok olyan inget, ami vállban jó, abba tuti, hogy derékban beleférnék vagy háromszor.

Tehát a vállméretem L-XL, derékben meg S-M.

Ezért szeretem a slim fit ingeket, mert azok pont ilyenek.

2016. ápr. 18. 13:58
 6/8 anonim ***** válasza:

jah értelek, zarában találsz ilyeneket, vagy ha drágát akarsz akkor calvin klein, meg armani meg igazából egy csomó márkánál van ilyen, de a rl egy konzervatív márka, náluk nem biztos hogy van.

de van ez az oldal, ami elég megbízható és szerintem pont ilyen ingeket keresel: [link]

2016. ápr. 18. 20:21
 7/8 A kérdező kommentje:
6: Igen, pontosan ilyen fazonú inget keresek RL-ben.
2016. ápr. 19. 07:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Találtam, létezik belőle slim fit!!
2016. ápr. 22. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!