Póló+tavaszi kabát vs. Póló+pulóver?
A tavaszi időszakban, amikor már elég meleg van napközben, de a reggel még egy pólóval túl hideg, hogyan indulsz el? Pólóra ráveszed a tavaszi kabátot vagy pulóvert veszel, de kabátot nem?
18/f
hangulatfüggő
de inkább póló+kabát..
L/13
Én nem szeretek pulóvert venni.
Egyébként szerintem a kabát sokkal pasisabb, mint egy alakra simuló pulóver. Márpedig a pulóverek nagyrésze ilyen szűk, simulós.
Én pólót veszek fel és rá egy kabátot. Ha olyan az idő széthúzom a kabátot és nincs melegem.
De még a pólóhoz szerintem hideg van így ingeket veszek fel, mert nekem azok melegebbek. És arra rá a kabátot vagy egy sportzakót.
Felsőt csak télen veszek, amikor rokonokhoz megyünk és bent vagyunk a lakásban. Mert ott kabátban nem lehetek, de pólóban meg fáznék, hiába van fűtés.
Szerintem azért is jobb a kabát, mert egyszerűbb levenni. Legalábbis nekem körülményes a pulcsit levenni mert akkor elcseszi a hajamat és úgy nézek ki, mint aki konnektorba nyúlt. A kabátot meg csak lecipzározom és leveszem.
póló pulcsi és tavszi kabát :)
nagyon-nagyon fázós vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!