A plázás üzletek, ruhaboltok nyitva lesznek holnap (04.17. )?
A helyzet eléggé összetett.
A visszavont törvény alapján nyitva lehetnének.
De egyéb okokból csak úgy, ha a dolgozók is vállalják, akarják. És ez egyenként értendő. Tehát, ha van tíz eladó, az tíz akarat.
Hirtelen jött a változás, s nem lehetett időben ismertetni a dolgozókkal a beosztást.
Köszönöm, és természetesen igazatok van :)
Ha valaki tud esetleg konkrétumot, továbbra is szívesen fogadom a válaszokat.
Konkrétan az volt az első dolgom, hogy felmentem a pláza és az üzletek honlapjára, majd ezután a facebook oldalukra is, de semmi információt nem találtam, úgyhogy biztosíthatlak róla, hogy ez nem minden esetben igaz. Nem mindenki funkcionális analfabéta, aki itt kérdez :)
Megnéztem többet is, Westend, Aréna Plaza, Árkád Győr pl. tényleg nagy betűkkel hirdeti a honlapján a mai nyitvatartást, de a Balaton Plaza, Alba Plaza semmit nem ír. Nem dőlök kardomba, ha nincsenek nyitva, de jó lenne tudni, mert akkor nem indulok el feleslegesen. Bár azt feltételezem, hogy ha a többi bevásárlóközpontban nyitva van a H&M, akkor Veszprémben is, úgyhogy talán délután teszek egy próbát.
Köszi mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!