Laci911 kérdése:
Férfiak mi a címkék én szín a lila vagy rózsaszín?
Figyelt kérdés
Tehat melyik a rosszabb2016. ápr. 15. 20:53
1/5 Shai-Hulud válasza:
Szerintem fuss neki mégegyszer a kérdésnek...
2/5 anonim válasza:
A lila a cím kén szín szerintem.
3/5 anonim válasza:
A rózsaszín ingbe nem ciki, csak amúgy, de manapság már járnak rózsaszínes ruhákba is, de a lila szín is előfordul, pl ha jól mondom a honvéd focistáknak lila a színük, de tényleg kifejthetnéd érthetőbben mire gondolsz :D
5/5 anonim válasza:
Gender roles gender roles gender roles gender roles gender roles gender roles gender roles gender roles gender roles gender roles gender roles gender roles gender roles gender roles gender roles gender roles gender roles gender roles gender roles gender roles gender roles gender roles gender roles gender roles gender roles gender roles gender roles gender roles gender roles gender roles gender roles
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!