Doxa orakrol velemeny?
Figyelt kérdés
eredetileg rolexet akartam, de aztan megneztem az arat...
esetleg mas jo, elegans orak 100Ft kornyeken?
ps: bocsanat az ekezetek miatt :)
2016. ápr. 13. 21:05
1/3 anonim válasza:
Szia, én itt vettem múltkor egy tökjó Fortist!
Nincsenek hamisítványok, ahogy látom.. csak eredeti márkás karórák használtan és újan!
2/3 anonim válasza:
Nem jók. Divatos, meg menő, megmutogatni jó, csak az a baj, hogy eléggé silányka lett. Doxa Splashem volt, 5x volt szervízben egy éven belül, annyira betelt vele a tököm, hogy bevágtam egy kukába, és vettem egy (illetve azóta több) Tissot-ot, azok közül egyetlenegy sem hagyott cserben.
3/3 anonim válasza:
Doxa csak hazánkban ismert márka, annak idején ez volt az egyetlen amihez a módosabbak hozzájuthattak, innen a név komoly ismertsége. Doxám is volt (vagyis az még megvan) már, meg Tissot- om is, egyik sem lesz többet. Egy 160.000 Ft-os Tissot-ban műanyag alkatrész kicsit földhöz dobott.. Ennyi pénzért ne legyen már benne műanyag. Sztem túl vannak árazva, a Doxa is meg a Tissot is. Mindkettőnél 300.000 magasságában kezdődik a minőség. Nézz szét használtak között én is ugy szoktam venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!