Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet venni normális...

Hol lehet venni normális ingeket? Többi lent

Figyelt kérdés

Mindenhol csak a két véglet van: vagy az ilyen elegáns, klasszikus egyszínű, csíkos, kockás ingek vagy pedig farmering.

Hol lehet kapni valami lazább, akár koptatott, dizájnos ingeket, ami nem farmering?

Akár márkákat is ajánlhattok!

2016. ápr. 12. 19:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyből írtam volna hogy Van Graaf de az elegáns, érdemes lenne szétnézned springfieldben, h&m-ben esetleg zaraban
2016. ápr. 12. 21:51
 2/3 A kérdező kommentje:
HM-et, Zarát már néztem, hát kösz nem. Amikor már a vállfán lógva szét van jőve a varrásnál, meg lóg a cérna belőle, stb...
2016. ápr. 13. 07:55
 3/3 anonim ***** válasza:

én is H&M-et akartam mondani

de azt is megteheted, hogy felpróbálsz párat a H&M-ben, csak hogy tudd a méreted és a hm.com oldalon meg megrendeled a neked tetsző inget a te méretedben, mert ott ugyanazok a méretek vannak

a hm.com oldalról azért jó rendelni, ha már tudod a méreted, mert bontatlan csomagolásban kapod a ruhát; tehát azt nem a bolti fogasról szedik le és csomagolják el neked, hanem eleve - még ki nem nyitott - raktári formában

szokott ott lenni ingyenes kiszállításos akció, ha neten rendelsz; most van 25%-os kedvezménykód egy termékre

és a héten van ilyen, ha 10.000 ft felett vásárolsz x % kedvezményt kapsz

más üzletek: MaxModa; C&A; Mondo; Kik; Pepco; Vögele; Takko; STYL

2016. ápr. 14. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!