Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Itt a jó idő, sok lány kiteszi...

Itt a jó idő, sok lány kiteszi amije van, azokat lehet szabadon bámulni?

Figyelt kérdés
Különben miért tennék ki?
2016. ápr. 12. 17:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne?
2016. ápr. 12. 17:09
 2/11 anonim ***** válasza:
39%
A nőket nem megérteni kell csak szeretni... ez köztudott...
2016. ápr. 12. 17:10
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Igen szeretem ha látszik a dekoltázs olyan ruhát, melltartót veszek, ami előnyösen áll, jól esik, hogy süt rá a nap, fújja a szellő a melegben, és mivel szép is szerintem egy dekoltázs az is jól esik, ha megnézik. :D
2016. ápr. 12. 17:11
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
Nem bunkó módon, de ha kiteszik nyugodtan meg lehet nézni. Nem véletlenül rakják ki. F
2016. ápr. 12. 17:13
 5/11 Sunshinedoll ***** válasza:
43%
Mert meleg van, azért, nem pedig neked teszik ki. A pasiknak le kéne szokniuk arról, hogy azt hiszik, a nők mindent az ő kedvükért csinálnak.
2016. ápr. 12. 17:33
 6/11 anonim ***** válasza:
*sok
2016. ápr. 12. 17:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, meleg van. Azért vannak már márciusban a LÉGKONDICIONÁLT westendben a tinilányok olyan rövidnadrágban, hogy a puncijukig belátsz szinte. Véletlen sem azért, mert fel akarják magukra hívni a figyelmet.
2016. ápr. 12. 17:44
 8/11 anonim válasza:
Lehet, sőt kell is :D Aki nem akarja, hogy bámulják, az nem teszi majd ki. :)
2016. ápr. 12. 18:16
 9/11 anonim válasza:
Bámulni mindent lehet. Megkapni már kevésbé... :)
2016. ápr. 12. 18:30
 10/11 anonim ***** válasza:
58%

Azért azzal vitatkoznék, hogy azért veszünk fel "merészebb" ruhákat, mert azt akarjuk, hogy megbámuljanak a pasik és csorogjon a nyáluk, nekünk meg dagadjon az egónk. Na persze van ilyen, erről szó nincs, de én például SAJÁT magamnak öltözöm fel úgy, ahogy, mert nekem tetszik az póló vagy nadrág és jól érzem benne magam, a többi nem érdekel. De azért hozzá kell tennem, hogy nem igazán veszek fel olyan pólót, amiből kb az egész mellem kint van, én nem szeretem, kényelmetlenül érzem magam. Van, ami még belefér, de ha rendesen ki van pakolva az szerintem elég r*ibis. Nadrág dettó. Hordok rövidnadrágot, de nem olyat amiből a fél seggem kint van. Ha haspólót felveszek azt egyrészt a nagy meleg miatt, másrészt, mert imádom a köldökpc-met és így látszódik. :D

Szóval nekem az az első, hogy én jól érezzem magam a bőrömben és tetszek saját magamnak, a többi az max csak plusz, de én speciel utálom, ha megbámulnak a pasik, mert az hogy vet rád egy pillantást még oké, de mikor paraszt módjára bámul az kifejezetten irritáló.

2016. ápr. 12. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!