Itt a jó idő, sok lány kiteszi amije van, azokat lehet szabadon bámulni?
Azért azzal vitatkoznék, hogy azért veszünk fel "merészebb" ruhákat, mert azt akarjuk, hogy megbámuljanak a pasik és csorogjon a nyáluk, nekünk meg dagadjon az egónk. Na persze van ilyen, erről szó nincs, de én például SAJÁT magamnak öltözöm fel úgy, ahogy, mert nekem tetszik az póló vagy nadrág és jól érzem benne magam, a többi nem érdekel. De azért hozzá kell tennem, hogy nem igazán veszek fel olyan pólót, amiből kb az egész mellem kint van, én nem szeretem, kényelmetlenül érzem magam. Van, ami még belefér, de ha rendesen ki van pakolva az szerintem elég r*ibis. Nadrág dettó. Hordok rövidnadrágot, de nem olyat amiből a fél seggem kint van. Ha haspólót felveszek azt egyrészt a nagy meleg miatt, másrészt, mert imádom a köldökpc-met és így látszódik. :D
Szóval nekem az az első, hogy én jól érezzem magam a bőrömben és tetszek saját magamnak, a többi az max csak plusz, de én speciel utálom, ha megbámulnak a pasik, mert az hogy vet rád egy pillantást még oké, de mikor paraszt módjára bámul az kifejezetten irritáló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!