Csajok (15-20) hogytetszik ha egy fiú ilyen cuccba van? -Adidas superstar cipő, farmer, bőr vaskeresztes öv, valamilyen póló, bőrkabát? +zselézem a hajam nektek ez bejön? Úgyvettem észre hogy sokan megnéznek az utcánis és mintha tetszenék nekik hmm?
Én a férfiakat szeretem.
Te csak egy alfahím lehetsz..
Na ez így már mindjárt szimpatikusabb. Azt hitem nyálas zenét hallgató diszkópatkány vagy.
De nem.. egy stílusos "rocker". Az ilyeneket szeretem (:
Ha nem színes a bőrkabát, akkor teljesen okés.
Bár a zselézett haj se mindenhogy oké.. esetleg kép vagy valami hasonló, hogy legalább fingunk legyen róla? (:
ha meg még rockot,punkot halgatsz,és ezt megtudnám,hmm...IGEEEEEN! :D Elképzeltem a szitut!
Örs vezér téren odajössz ebben a szerelésben,és kérsz egy cigit,de nekem nincs és egy slukkot adok az enyémből! :D Elfogadod?
Kinézet:Fekete haj,két copfban,frufruval,és kék tinccsel,alacson,vékonyka termet,fekete motoros selyemdzseki szürke puma felirattal,sötétkék extra trapéz farmer motoros csizmával(fekete) és szegecses övvel,meg egy fekete necc kesztyű a jobb kezemen,és vigyorgok,mert hasonlítassz a volt pasimra. :DDD
XDDDD
OMGGG iylen dumát levágni nemtudom kivagy de tudni akarom:D ez tetszett komolyan:D
Nos akkor sorban 1.a kabátom fekete, farmerom kék/szürke
2.Hajamat csak fönt zselézem hátul nem mer arra nincs reggel időm, annyira nem extrém, inkább lazább
3. nem cigizek, de ha a tiédből kinálsz egy slukkot akikor azt tuti elfogadom
4.nemvagyok alacsony, nemvaygok diszkópatkány
5. nemhordok kesztyüt milyenmáaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!