Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok (15-20) hogytetszik ha...

Csajok (15-20) hogytetszik ha egy fiú ilyen cuccba van? -Adidas superstar cipő, farmer, bőr vaskeresztes öv, valamilyen póló, bőrkabát? +zselézem a hajam nektek ez bejön? Úgyvettem észre hogy sokan megnéznek az utcánis és mintha tetszenék nekik hmm?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 10:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én a férfiakat szeretem.

Te csak egy alfahím lehetsz..

2010. ápr. 6. 18:27
 12/18 anonim ***** válasza:
nemhiszem h tisztában vagy a szavak jelentésével...;)
2010. ápr. 6. 19:55
 13/18 A kérdező kommentje:
hmm látszik nemismertek na de hát ez van ez fórum:D
2010. ápr. 6. 20:52
 14/18 anonim ***** válasza:

Na ez így már mindjárt szimpatikusabb. Azt hitem nyálas zenét hallgató diszkópatkány vagy.

De nem.. egy stílusos "rocker". Az ilyeneket szeretem (:

Ha nem színes a bőrkabát, akkor teljesen okés.

Bár a zselézett haj se mindenhogy oké.. esetleg kép vagy valami hasonló, hogy legalább fingunk legyen róla? (:

2010. ápr. 6. 22:03
 15/18 anonim ***** válasza:

ha meg még rockot,punkot halgatsz,és ezt megtudnám,hmm...IGEEEEEN! :D Elképzeltem a szitut!

Örs vezér téren odajössz ebben a szerelésben,és kérsz egy cigit,de nekem nincs és egy slukkot adok az enyémből! :D Elfogadod?

Kinézet:Fekete haj,két copfban,frufruval,és kék tinccsel,alacson,vékonyka termet,fekete motoros selyemdzseki szürke puma felirattal,sötétkék extra trapéz farmer motoros csizmával(fekete) és szegecses övvel,meg egy fekete necc kesztyű a jobb kezemen,és vigyorgok,mert hasonlítassz a volt pasimra. :DDD

XDDDD

2010. ápr. 7. 20:30
 16/18 A kérdező kommentje:

OMGGG iylen dumát levágni nemtudom kivagy de tudni akarom:D ez tetszett komolyan:D

Nos akkor sorban 1.a kabátom fekete, farmerom kék/szürke

2.Hajamat csak fönt zselézem hátul nem mer arra nincs reggel időm, annyira nem extrém, inkább lazább

3. nem cigizek, de ha a tiédből kinálsz egy slukkot akikor azt tuti elfogadom

4.nemvagyok alacsony, nemvaygok diszkópatkány

5. nemhordok kesztyüt milyenmáaz...

2010. ápr. 8. 15:30
 17/18 A kérdező kommentje:
extra trapéééz omfgg :D
2010. ápr. 8. 15:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem a cipőd jön be, de az nagyon is ! :D
2017. szept. 26. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!