Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Zara vagy H&M? (Kerdes tul rovid)

Zara vagy H&M? (Kerdes tul rovid)

Figyelt kérdés

Szerintem a zara igenyesebb, szebbek a mintak meg elofordulnak hebe-hoba igenyes anyagok.

Viszont a h&m-be meg a basic dolgok tok jok, sima v nyaku feher folso, triko, alsonadrag, stb.

2016. ápr. 10. 16:52
 1/8 anonim válasza:
Mióta elkezdtem dolgozni, ahol igen is számít, hogy mit viselek, azóta inkább Zara, bár a H&M is jó, néha a business részlegen vannak jók. Például a blézereimet ott vettem, de az ottani ingek borzalmasak. A H&M-nél már nem megyek nagyon beljebb a Westendben ott van egyből jobb oldalt a business részleg. A Zara jó, ott főleg a nadrágok, kabátok amik tényleg igényesek és szerintem megérik az árukat. Emellett az abszolút favorit az Orsay :) A Mango-ban pedig sosincs semmi rám való.
2016. ápr. 10. 17:09
 2/8 Sunshinedoll ***** válasza:
Hmmm. A Zara sokkal elegánsabb és közelebb van a high fashionhöz, mint az H&M, viszont a Zara nagyon szezonfüggő, sokszor nem nagyon találok ott semmit, ami megtetszene. Viszont Basic cuccok egyébként a Zarában is vannak, úgyhogy én a zarát mondom, de ár szempontjából az H&M nekem megfizethetőbb. Cipők és táskák terén viszont egyértelmű, hogy Zara, ilyeneket soha nem veszek az H&M-ben. Ott ezek elég gagyik.
2016. ápr. 10. 17:10
 3/8 A kérdező kommentje:

Aha tenyleg, a taskakban es a cipokben is jobb a zara.

Tudom, hogy a zaraban is van basic cucc, de szerintem a h&m-ben kb fele annyiba kerul egy sima feher basic folso mint a h&mben:d egy sima poloert meg nem fogok otezreket fizetni

2016. ápr. 10. 17:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Zara, bár a H&M-ben is lehet elkapni jó cuccokat :)
2016. ápr. 10. 17:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Barátnőmnek általában Armani vagy Boss ruhákat szoktunk venni, de 3 alkalommal vásároltunk a zarában is, mert megtetszett neki valami.

Mindhárom alakommal vissza kellett vinni.

2016. ápr. 10. 18:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Én mindkét helyet nagyon szeretem,a Zarában általában az elegánsabb ruháimat szoktam venni,a H&Mben pedig a lazább stílusú ruhákat. :)
2016. ápr. 10. 18:40
 7/8 anonim ***** válasza:
H&M nagyon rossz minőségű. Anyag is, varrás is. Zara jobb, de ott is csak felkapkodós ruhát szoktam venni, vagy pl fesztiválra pár eldobhatós darabot. Sokszor a varrás foszlik, az anyag egy mosás után csúnya lesz. Ha kinézetről beszélünk, abban is a Zara nyert.
2016. ápr. 11. 12:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyértelműen Zara, kb az összes ruhám onnan van. Drágábban ki lehet fogni igényes darabokat (4db kabátom van onnan, mind a 4 tökéletes állapotban), H&M-ben még semmi olyat nem találtam ami tetszene, kivéve ott is egy kabátot, de azt kb 1 hónapig hordtam, mert rájöttem, hogy tökre nem tetszik. Nem az én stílusom.
2016. ápr. 16. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!