Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A legtöbb embernek a farmernad...

A legtöbb embernek a farmernadrág, farmerleggings a saját stílusa?

Figyelt kérdés
Furcsállom, hogy az emberek nagy részének ezek szerint nincs saját stílusuk, egy kaftafán néz ki a legtöbb ember, akár nő, akár férfi. Csak elvétve hordanak más anyagú nadrágot, főleg ha az illető üzletember vagy vállalkozó.

2016. ápr. 10. 12:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
72%
Hogy én mekkora naiv vagyok! :)) Ha egymás után 2x veszem fel ugyan azt a nadrágot..vagyis farmert..mindig azzal nyugtatom magam, hogy csak nincs olyan hülye aki azt lesi milyen nadrág van rajtam és meg is jegyzi.. Ezek szerint létezik! Ezentúl figyelek! :)))
2016. ápr. 10. 20:36
 12/20 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem hordod a többi farmerod, neked nem unalmas ugyan azt hordani? Akkor felsőket, cipőt is ugyanazt hordasz?
2016. ápr. 10. 21:23
 13/20 anonim ***** válasza:

Egyébként az üzletemberek, vállalkozók a legritkább esetben hordanak öltönynadrágot, kivéve ha Csányi sándornak hívják az illetőt. Akikre te gondolsz, azok az alkalmazott vezetők xy multicégnél, de az nagyon messze van a vállalkozótól.

Az igazi vállalkozók, üzletemberek inkább a laza, sportos elegáns stílust követik.

2016. ápr. 11. 07:52
 14/20 A kérdező kommentje:
"Laza, sportos öltözéket viselnek" Elég vicces is lenne, környezetemben sok vállalkozó van, de egyik se laza, sportos nadrágba, ruhába jár. Ha farmert hordanak abból is feketét, nem hagyományos kéket, de sok vászon nadrágba jár.
2016. ápr. 11. 10:19
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom ma mi történt, talán sokan olvasták a kérdésem, de elég sok nem farmerost láttam.
2016. ápr. 11. 20:18
 16/20 anonim ***** válasza:
43%
A magyarok igénytelenek.Nem kell velük foglalkozni.
2016. ápr. 12. 23:50
 17/20 anonim ***** válasza:
64%

14: Az enyémben is, és ott meg mindenki laza, sportos elegánsban van.

Amúgy áruld már el, miért fáj neked, ha valaki a farmert szereti??

Neked nem tetszik, oké, akkor felveszel mást.

De mi a célod ezzel?

2016. ápr. 13. 07:58
 18/20 A kérdező kommentje:

Mint írtam furcsállom, hogy az emberek nagy részének kb 2/3 nincs saját ízlése, nincs más nadrág, ami jól nézne ki rajta, vagy az van, hogy a farmert látja a legtöbb emberen és beáll a birka sorba. De manapság talán a jó időnek köszönhetően jó páran egész divatos nadrágokba járnak.

És amúgy én is kérdezhetném tőletek, miért zavar és írjátok le mindig, hogy a leggings nem nadrág, nem utcára való, ízléstelen stb. Akkor azzal lehet foglalkozni, csak ezzel nem lehet?

2016. ápr. 13. 10:30
 19/20 anonim ***** válasza:
72%
Nem a ruhától leszel egyéniség. Felveheted a legegyedibb, sosem látott cuccot, attól sem leszel egyéniség,ha belül nem vagy egyedi. Szerintem a farmer jól néz ki és ezért hordom, nem azért mert más is ezt hordja. Az sem érdekel, ha millióan hordják,ha nekem az tetszik. De ha senki nem hordaná és nekem tetszene,akkor is felvenném.
2016. nov. 6. 16:42
 20/20 anonim ***** válasza:

Az emberek zöme szeret kényelmesen öltözni. Sőt sok embernek nincs túl sok ruhája mert nem tölt be a divat az életében fontos szerepet. Na szóval ők szeretik a farmert. Kényelmes és kombinálható. Majdnem mindenhova felveheto.

El kellene fogadni hogy sokaknak nem kardinális kérdés az öltözködés és az e téren lévő önkifejezés.

Ők csak feloltoznek mert ruhát kell hordani. Nem látok ebben problémát.

2016. dec. 6. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!