Szerintetek sokat változtunk? (képek lentebb)
Figyelt kérdés
Az első négy kép még 2013-ban készült. A többi pedig most nem régen. A képeken én és a bátyám vagyunk. A véleményetekre lennénk kíváncsiak a külsőnkkel kapcsolatban, akár rossz, akár jó.
2016. ápr. 9. 22:37
11/15 anonim válasza:
Igen, elvégre kezdtek kinőni a kamaszkorból. Ilyenkor mindenki sokat változik.
(Mondjuk nincs az a tinilány, aki ennyi képet töltene föl ide a melléről, a combjairól meg a fenekéről együttvéve, de vicces a lelkesedésetek. :)))
12/15 anonim válasza:
Woow...változtatok. Kifejezetten jó irányba:D ;)
13/15 anonim válasza:
Igen, sokat változatok. Mindketten helyesek vagytok, de nekem te picit szimpatikusabb vagy. 17/L
14/15 anonim válasza:
Persze, változtatok. Igazuk van az előttem szólóknak, pasisak lettetek. Jó rátok nézni.
A vizes palackos kép tök jó.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen :)
2016. ápr. 11. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!