Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rendeltem egy ballonkabátot...

Rendeltem egy ballonkabátot de gondolkodom hogy visszaküldeném, ti vissszaküldenétek?

Figyelt kérdés
Szép és jó kabát és eredeti árához képest jó áron vettem ( 240 € helyett 80 € ). Az időjárás miatt picit feleslegesnek érzem. Ti visszaküldenétek? Felvettem már ez is egy gond.

2016. ápr. 9. 19:30
 1/4 anonim válasza:
Nekem is van ballonkabátom. Az időjárás miatt szintén ritkán hordom, de nagyon szeretem, és szerintem nagyon nőies. Ha neked tetszik, akkor az miatt, hogy per pillanat kevet viseled én nem kellene visszaküldeni.
2016. ápr. 9. 19:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Még felveheted ősszel.

Nem küldeném vissza, jó lesz az később.

2016. ápr. 9. 21:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem küldeném vissza. Azért, mert most meleg van? Na és? Lesz még alkalmad felvenni. Nem is értem, egy hónapra vetted, utána kidobtad volna, vagy...? :)
2016. ápr. 9. 21:53
 4/4 anonim ***** válasza:
jesszus...
2016. ápr. 9. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!