Mit csináljak ha nincs márkajelzés a pólómon?
kaptam egy armani pólót rokontól, fehér, v nyakú, elég drága lehetett
de basszus mi a fenét kezdjek vele, ha nincs sehol se márkajelzés rajta, csak a címkéjébe? így teljesen felesleges, mert lehetne akár c&a-s is nézni..
minek gyártanak ilyen pólót? vagy kifordítva hordjam, hogy látszódjon az armani?
Szerintem add vissza a rokonodnak, hát hogy tudott ilyen sz*rt venni? :D :D
Vagy, jó ötlet, hordd kifordítva egészen nyugodtan, de a filctollas megoldás is tetszik :D
Szakadok :D :D :D
Elárulok egy titkot: Az igazán drága és felsőkategóriás ruhadarabokon vagy egyáltalán nem látszik, vagy csak minimális a márkajelzés. Én ezért veszem pl. a Hugo Boss márka ruháit.
Azon a ruhán, amiről messziről virít a 20 centis betűkkel az ARMANI felirat, az tuti nem eredeti.
Ez olyan, mint pl. egy 2 milliós óra. Első ránézésre hasonlít hozzá a 20.000 Ft-os hamisítvány is, de az összhatásból, amit a viselője sugall (cipő, ruha, viselkedés) tudni lehet, hogy eredeti-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!