Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csináljak ha nincs márkaje...

Mit csináljak ha nincs márkajelzés a pólómon?

Figyelt kérdés

kaptam egy armani pólót rokontól, fehér, v nyakú, elég drága lehetett

de basszus mi a fenét kezdjek vele, ha nincs sehol se márkajelzés rajta, csak a címkéjébe? így teljesen felesleges, mert lehetne akár c&a-s is nézni..

minek gyártanak ilyen pólót? vagy kifordítva hordjam, hogy látszódjon az armani?

2016. ápr. 9. 14:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
45%
Na én ezért nem veszek full márkás ruhákat, mert úgyis hamisnak néznék. Megtehetném, hogy néha néha veszek egy drágább darabot, de nem egy budai házban lakom, hanem lakótelepen, így cikinek érezném, hogy"menőzök". Szerintem örülj neki, hogy nincs rajta és nem nézik hamisítványnak.
2016. ápr. 9. 16:13
 12/14 Sunshinedoll ***** válasza:
76%
Lol :D Ez nem a méjócsix hogy rányomják hogy Armani bazzeg. Ez high fashion nem magyar divat :D
2016. ápr. 9. 16:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem add vissza a rokonodnak, hát hogy tudott ilyen sz*rt venni? :D :D

Vagy, jó ötlet, hordd kifordítva egészen nyugodtan, de a filctollas megoldás is tetszik :D

Szakadok :D :D :D

2016. ápr. 9. 21:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Elárulok egy titkot: Az igazán drága és felsőkategóriás ruhadarabokon vagy egyáltalán nem látszik, vagy csak minimális a márkajelzés. Én ezért veszem pl. a Hugo Boss márka ruháit.

Azon a ruhán, amiről messziről virít a 20 centis betűkkel az ARMANI felirat, az tuti nem eredeti.

Ez olyan, mint pl. egy 2 milliós óra. Első ránézésre hasonlít hozzá a 20.000 Ft-os hamisítvány is, de az összhatásból, amit a viselője sugall (cipő, ruha, viselkedés) tudni lehet, hogy eredeti-e vagy sem.

2016. ápr. 10. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!