Ilyenkor mar lehet rövidnadrágba jarni? 15/L
Figyelt kérdés
2016. ápr. 6. 20:26
4/7 anonim válasza:
Attól függ hol laksz. Rajtam még egy vékony kabát is elfért ma, a farmer mellett, nem volt csak max 20 fok.
ÉNY Mo.
6/7 anonim válasza:
Erre van valami szabály? Alkotmányban van benne esetleg?:D Akkor visel az ember rövidnadrágot mikor a hőérzete és/vagy kedve úgy kívánja.
7/7 anonim válasza:
Lakhely függő, meg hogy reggel mennyire korán indulsz illetve este milyen későn leszel még kint az utcán. Reggel van általában a leghidegebb, meg hajnalban. Budapesten nap közben nyári meleg volt, biciklin is izzadtam ujjatlan trikóban meg hosszú nadrágban... de pl eredetileg nyugat-dunántúli vagyok, és otthon mindig jópár fokkal hűvösebb van :D szóval ne tőlünk kérdezd, neked kell tudnod milyen az idő nálatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!