1/7 anonim válasza:
Nekem vansom van, bírja a gyűrődést, pedig sokat hordom. Conversem sose volt, arról nem tudok nyilatkozni.
2/7 anonim válasza:
Converse nekem nagyon nem érte meg az árát. Kb ugyanaddig bírta, mint a 3ezres kínai tornacipőm.
Vansem még nem volt.
3/7 anonim válasza:
Conversem van, de most vqlahogy a vans jobban tetszik
4/7 anonim válasza:
Nekem egy nyár alatt szét ment a Converse sarka nem tudom, hogy en használtam-e rosszul vagy valami, de nekem ez a véleményem! Másnál nem hallottam. En szerettem, de ez van....
5/7 anonim válasza:
Még nem volt Vansom, Conversem van egyik ötéves másik három lesz.
6/7 anonim válasza:
Nekem van mindkettő, körülbelül egy időben lettek véve és felváltva hordom őket. A Conversem már most kezd szétmenni, a Vans teljesen jól bírja. Én egyébként mindkettőt szeretem, pont ma vettem én is egy új Vanset.
7/7 anonim válasza:
Vansom nem volt még, a Conversem tavaly tavasszal vettem és semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!