Lányok! Szerintetek gáz? Többi lennt.
Figyelt kérdés
Öltözködéssel kapcsolatban kérdezek, most egy konkrét dologban. Férfi vagyok, férfias férfi, vagyis arcszőrzet, mellszőrzet, lábszőrzet jelen van. Nem borotváltam és nem is akarom borotválni a lábam. De felvehetek-e hosszú nadrágot picit felhajtva az alját bokáig kb.-ahogy most divat így a jó idővel- a nélkül, hogy gáz legyen??? (persze erre több lány válaszára szükségem van) 17F2016. ápr. 4. 18:32
1/8 anonim válasza:
Persze:) Semmi ciki nincs abban, hogy szőrös a lábad.
3/8 anonim válasza:
Szerintem is nyugodtan felhajthatod,az szőrös és szőrtelen lábon is jól mutat.
4/8 anonim válasza:
Szerintem siman
Hiszen férfi vagy
Nyugodtam
5/8 anonim válasza:
Szerintem a felhajtott gatya nagyon gáz... nem a szőr miatt... mindenkin bénán néz ki, mintha kinőtte volna.
6/8 anonim válasza:
Basszus, egy FÉRFI ilyen kérdést tesz fel? Lehet, hogy még csak srác vagy...
"Úhhristenh, divat-e? Ugye minden apró részled divatos rajtam?"
Kit érdekel, hogy divat-e, hogy felhajtod azt a rohadt nadrágot (amúgy meg eleve nem egy nagy dolog), és hogy ki mit mondd, azt/úgy hordjad, ami/ahogy tetszik. Ilyenről még nem hallottál?
7/8 anonim válasza:
Hozzád képest vénasszony vagyok, de szerintem borzasztó ez a felhajtott nadrág divat mindkét nemen.
Ilyenkor mindig az ovi jut eszembe, amikor két hónap alatt kinőtte az ember a ruháit és a fél csoport bokáig érő nadrágban mászkált.
8/8 anonim válasza:
Hat a szor nalam igenytelenseg benyomasat kelti,de velem ne foglalkozz ha meglatlak az utcan bizti nem mennek oda hozzad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!