Ti milyen ruhaboltokat/cipőboltokat szerettek?
Engem nem vet fel a penz, es szeretek okosan vĂĄsĂĄrolni.
Ujonnan a fehernemun es a zoknikon/harisnyakon kivul semmit nem szeretek venni. Hasznalt ruhat szoktam venni, mert bojkottalom a sweatshopot alkalmazo cegeket (ehberert dolgoztatjak a fejlodo orszagok lakosait, es a napi beruk egy ruha aranak csak toredeke), es csinos, jo allapotu ruhakra akadhatok jo aron.
Cipoket outletbol vasarolok, kedvenc cipomarkaim a Josef Seibel, a Rieker es a Jana (nagyon jo minosegu cipoket gyartanak, nemet markak egyebkent). A Jana teli bakancsom 6 honapja nyuzom, es kutya baja. Mas cipoim (koztuk Deichmann-os es Humanic-os is volt) vallalhatatlan allapotba kerltek ennyi ido alatt.
22 eves vagyok.
Nem egészen értem, honnan vetted, hogy a Playersroomban magyar árut árulnak? :D :D :D
De persze nem ez volt a kérdés. Én a H&M-et és a C&A-t szeretem, illetve a Deichmannt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!