Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti milyen ruhaboltokat/cipőbol...

Sara542 kérdése:

Ti milyen ruhaboltokat/cipőboltokat szerettek?

Figyelt kérdés
Én a ruhaboltok közül többnyire a new yorkert,h&m-et,talli weijl-t. Cipőboltok közül a Deichmannt-illetve a playersroomot.

#Öltözködés-szépség-divat
2016. ápr. 3. 20:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Zara, H&M, Reserved.
2016. ápr. 3. 20:43
 2/10 A kérdező kommentje:
Zarába milyen gatyák vannak? Illetve a bershkába? Link?
2016. ápr. 3. 20:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Mindkettőnek van webshopja, keress rá...
2016. ápr. 3. 21:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Gant, Van Graaf illetve néha napján a Zara. Cipőt Humanicban szoktam venni de van olyan hogy készíttetem, mert így biztos hogy prémium minőséget kapok
2016. ápr. 3. 21:48
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Egyiket sem, külföldi webshopokból vásárolok csak. Magyar boltokban csak a tucat cuccok kaphatók, aminek a 95%-a irtó gáz és ronda.
2016. ápr. 3. 22:07
 6/10 anonim ***** válasza:

Engem nem vet fel a penz, es szeretek okosan vĂĄsĂĄrolni.

Ujonnan a fehernemun es a zoknikon/harisnyakon kivul semmit nem szeretek venni. Hasznalt ruhat szoktam venni, mert bojkottalom a sweatshopot alkalmazo cegeket (ehberert dolgoztatjak a fejlodo orszagok lakosait, es a napi beruk egy ruha aranak csak toredeke), es csinos, jo allapotu ruhakra akadhatok jo aron.

Cipoket outletbol vasarolok, kedvenc cipomarkaim a Josef Seibel, a Rieker es a Jana (nagyon jo minosegu cipoket gyartanak, nemet markak egyebkent). A Jana teli bakancsom 6 honapja nyuzom, es kutya baja. Mas cipoim (koztuk Deichmann-os es Humanic-os is volt) vallalhatatlan allapotba kerltek ennyi ido alatt.

22 eves vagyok.

2016. ápr. 3. 23:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
mintha a külföldi webshopokban nem ugyanolyan ruhákat árulnának :DDDDDD ezen jót röhögtem, köszi! :DDD
2016. ápr. 4. 16:42
 8/10 A kérdező kommentje:
A Magyar áruk is jók,cipőboltban a playersroomot szeretem ;) Sztem egy playersroomban ugyanolyan eredeti jó márkájú cipőket kapsz! :) Nem feltétlenül mindig csak a külföldi áruk a jók.
2016. ápr. 4. 16:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem egészen értem, honnan vetted, hogy a Playersroomban magyar árut árulnak? :D :D :D

De persze nem ez volt a kérdés. Én a H&M-et és a C&A-t szeretem, illetve a Deichmannt.

2016. ápr. 4. 23:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem magyar árut,csak norm,ális árut.Nem mondtam h MAgyar árut:DDDDD Van cipom onnan es kulfoldi (Indonezia)
2016. ápr. 5. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!