Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet kapni eredeti Nike...

Hol lehet kapni eredeti Nike Air Maxet?

Figyelt kérdés
A G.rage Store, Pla.ers Room és a hivatalos Nike boltokon kívül hol kapok eredeti Air Max 90-et?
2016. ápr. 2. 13:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 2. 13:22
 2/13 anonim ***** válasza:
46%
Nem tudom a választ, de ahol fila táskát kapni ott airmax-t is biztos, csak hogy egyedi legyél ;)
2016. ápr. 2. 13:22
 3/13 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem irni, hogy Mo-on, es nem weboldalon. 😊

Kedves kettes valaszolo! Ahha egyedi szeretnek lenni, pont mint te!😅

2016. ápr. 2. 14:12
 4/13 anonim ***** válasza:
46%
Akkor van hova fejlődnöd, kedves airmax, esetleg még a homlokodra is tetováltathatod, hogy egyedi vagy, mint egy kínai pekingben :)
2016. ápr. 2. 14:14
 5/13 A kérdező kommentje:

Te meg gyújtsd fel magad 😂😂

Irigykedsz, mert nincs pénzed egy 40 ezres cipőre haha 😂😂

Gyökérarcú 😂😂

2016. ápr. 2. 14:34
 6/13 anonim ***** válasza:
46%
:D na most leírtad magad :D tudod köztünk az a különbség én már megkeresem az árát, neked meg anyu fizeti :D és telne rá, de szart nem veszek, azért, hogy pont úgy nézzek ki, mint az a sok idióta, aki egy divat kedvéért visszaáll egy 90es évekbeli divatra, mert akkor volt az a cipő divat, eddig miért nem hortad? Saját stílusod sincs te kis iq nulla :D
2016. ápr. 2. 14:41
 7/13 anonim ***** válasza:
38%

már lejárt lemez, olyan 4-5 éve láttam a klasszikus piros fekete fehér színűt intersportban szlovákiában Poprádban. akkor még nem volt tucat, tetszett - vettem is volna, ha épp cipővásárlás előtt álltam volna...

-most biztos nem vennék, hogy beálljak a sok birka közé :)

-sztem te se vegyél...hiába 40k, hha elcsépelt, nem ettől leszel "egyedi" :D

2016. ápr. 2. 14:48
 8/13 anonim ***** válasza:

Miért kell osztani az észt itt meg beszólni?

Nem az volt a kérdés hogy kinek tetszik, mi a divat, hanem hogy hol lehet kapni... Deichmann, Tesco esetleg? Én nem nagyon tudom, mindent netről rendelek már. Úgy jobban megéri.

2016. ápr. 2. 15:40
 9/13 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as, koszi szepen.

Sajnos sokan itt kotozkodnek nevtelenul, mert a valo eletben annyira szerencsetlenek, hogy itt elik ki magukat....

2016. ápr. 2. 15:44
 10/13 anonim ***** válasza:
54%

hú, most aztán megmutattad ki a fa$zagyerek: lepontoztál! annyi örömöd legyen te szerencsétlen :D

-teljesen jószándékkal adtam tanácsot, ez neked kötözködés...na takarodj

2016. ápr. 3. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!