Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi lenne a hatásosabb a chest...

Karr kérdése:

Mi lenne a hatásosabb a chest binder vagy a gyógyászati mellkasszorító?

Figyelt kérdés

Szeretnék beszerezni egy chest binder-t, amivel le tudnám kötni a 80B-s melleimet. De nem tudom melyik lenne erre a legmegfelelőbb ami teljesen le tudná szorítani a melleimet úgy, hogy ne is látszódjanak.

Az e-Bay-es chest binder:

[link]

Vagy a gyógyászati mellkasszorító:

[link]

Melyik lenne a legjobb? Mivel még soha nem volt ilyenem és nem tudom melyik válna be jobban. Félek, hogy a chest binder nem lenne olyan hatásos és látszana és félek, hogy a mellkasszorító pedig csúszkálna és elmozdulna. Melyik lenne a jobb vétel ebben az esetben?

2016. ápr. 1. 16:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Binder mindennapi használatra. De egy normálisat vegyél azok B-s mellekkel simán elbírnak.
2016. ápr. 2. 00:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ! Csak sajnos nem tudom melyik lenne a normális, mivel M-es méretem van de ha e-Bay-ről rendelnék ott teljesen más a méretezés mivel valószínűleg Kínait rendelnék. Biztos, hogy néhány mérettel nagyobbat kéne vennem. Nem akarok rosszat rendelni, ami túl szoros lenne és nem tudnék lélegezni vagy eltörné az egyik bordám...ezzel kapcsolatban is nagy dilemmában vagyok, mert tényleg nem tudom eldönteni melyik lenne a normáis és a jó, megfelelő.
2016. ápr. 2. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!