Én csőfarmerbolond vagyok. Leggingst nem hordok. Nyáron a farmert leváltja a szoknya.
2016. ápr. 1. 09:52
12/33 anonim válasza:
A csogatya kivetel a lanyok valaszai alol mert van ferfiben is es en azt szeretem!
A szoknyan meg vitatkoznek mert arra meg ott van a skot...
De talan a csogatya az kenyelmesebb.
2016. ápr. 1. 12:10
13/33 anonim válasza:
Ja es fiu vagyok!
Az utcso!
2016. ápr. 1. 12:10
14/33 anonim válasza:
Latom kerdezo a cicagatyaval kicsit elvagy tajolva!
Azert mondjak ribizkesnek mert az nem mas mint labfejnelkuli harisnyanadrag amit elvileg alaoltozetkent viselik es nem az utcan graszalnak benne mert akkor tulajdonkeppen egy szal vastagabb harisnyaban vagy!
Es ez kozonseges es ettol ribizkes!
Remelem most mar felvilagosult vagy..!
2016. ápr. 1. 12:16
15/33 Sunshinedoll válasza:
Attól függ, hová megyek. Hétköznapra farmer, nem feltétlen skinny jeans, de valamilyen farmer vagy egyéb nadrág. Cicagatyát itthonra, edzeni, és csak olyat szoktam hordani, ami elég vastag, az ilyen harisnyaszerűeket nem szeretem, harisnyát se hordok. Szoknyát meg csak esküvőre, ballagásra vagy nyáron (bár nyáron inkább ruha, nem szoknya)
2016. ápr. 1. 12:21
16/33 anonim válasza:
Általában a csőgatyát; tavasszal és ősszel, amikor a rövidgatya már nem, a farmer még nem jó, akkor leggingst hosszított pólókkal; szoknyát a legritkábban de akkor is csakis harisnyával.
2016. ápr. 1. 22:01
17/33 anonim válasza:
"Ezt megmagyaráznád?...(Amit nem lehet....)"
Minek irkáljak, ha te már eldöntötted, hogy nem lehet meggyőzni?
2016. ápr. 2. 14:21
18/33 anonim válasza:
látom mindenki le lett pontozva,aki szerint a cicanadrág nem utcai viselet..
hát felőlem lepontozhattok, attól még borzasztóan közönséges és nevetséges,aki ezt nadrág helyett viseli.
2016. ápr. 2. 15:43
19/33 A kérdező kommentje:
Névvel válaszoljatok légyszives..;)A masodik oldalom a negyedik valaszolonak mondanám,hogy ez egyáltalán nem ribis amugyis mint első válaszoló mondta úgy kell hordani,hogy eltakarja a hátsódat...És ha már közeledik a nyár már a farmer meleg,a szoknya hideg,akkor a cicagatya megfelelő...Nem kell lenézni ezt a ruhadarabot,szerintem egész jól néz ki,kinek mi a véleménye.És sztem utcára is simán fel lehet venni ha már meg van hozzá amegfelelő idő.Az első válaszolónak mondanám: Jolvan drágaság,igazad van... Köszönöm hogy segítettél;) És akárki akármit mondd én utcára is fel fogom venni :D Mert jól néz ki és atttól nem vagyok ribi,se semmi olyan,az egy rendes ruhadarab,NEM KELL LENÉZNI! További szép napot mindenkinek :)
2016. ápr. 3. 09:26
20/33 anonim válasza:
Ha vallalod hogy leneznek , megjegyzeseket mondanak es kirohognek akkor hajra!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!