Karr kérdése:
Honnan tudnék beszerezni és találni egy jó chest binder-t, mellszorítót?
Figyelt kérdés
Még soha nem volt rajtam ilyen, és még soha nem is vettem de most szeretnék egyet de nem tudom melyik lenne a legmegfelelőbb. eBay-en sokat láttam de nem tudom azok közül melyik lenne a jó. Egy olyan lenne megfelelő ami képes a női mellet "teljesen eltüntetni". Mármint én most ügye egy olyat keresek ami szoros, teljesen ( tudom ez nem lehetséges) vagy legalábbis nem annyira láthatóvá leköti a mellem. Valaki tudna nekem ajánlani ezzel kapcsolatban egy jó weboldalt vagy konkrét chest binder-t? Azt nagyon szépen megköszönném!! :32016. márc. 30. 20:08
1/2 anonim válasza:
Ilyet nem tudok,de sportmelltartók között sok ilyen van. Ha nagyon le akarod szorítani,vegyél egy mérettel kisebbet (de azert ne szorítsd el a vérkeringésedet). Nekem futáshoz kellett,a tescoban vettem egy sportmelltartót, D kosarú melleimet szinte eltüntette.
2/2 A kérdező kommentje:
Ohh nagyon szépen köszönöm, ez egy nagyon jó ötletnek tűnik, majd ki is próbálom talán, nagyon remélem, hogy be fog válni. ><
2016. márc. 31. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!