Nyáron szerintetek okos dolog 15 soros acélbetétesbe járkálni?
Mindenki döntse el maga. Én surranóban szoktam lenni télen-nyáron, de ha csak addig veszed fel, amíg utcán vagy, otthon mezítláb közlekedsz, semmi bajod nem lesz... csak normális, nem nejlon zoknit kell húzni alá meg gyakran fürdeni.
Az acélbetkósról nem tudok mit mondani, nekem nincs, szóval... :D
L,19
Nekem van acélbetétesem, de én csak télen, és csakis hóesés környékén húzom fel. Különben iszonyatosan meleg, és bebüdösödik, hiába a sok belefújós spray.
Szóval szerintem hülyeség nyáron is abba járni. Ha koncert van, esetleg felveszem, de akkor se mindig.
Nyáron inkább szandálban járok. Mivel elég fiús lány vagyok és nem is állnak jól nekem a kifejezetten lányos cuccok, inkább a vagányabbak, ezért egy uniszex szandálom van, az strapabíró is, szellőzik is, jól is néz ki. :)
hát,legfeljebb poros fesztiválokon,akkor is nem befűzve..
nehogy befűzd,mert belerohadsz!!!Saját tapasztalat!
Nálam 4 évszakos viselet az acélbetkós. Nagyon szeretem, nekem nem szokott nyáron belefülledni a lábam, nem is lesz büdös stb stb.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!