Mit tegyek ha kislányom nem akrja mezitláb hordani a szandálját?
Figyelt kérdés
TavaLy egész nyáron zokni-szandált hordott,nem akarja levenni,a zoknit,de zárt cipőt se akar felvenni(én se akarom),furcsa érzés volt a játszótéren ahol senkin sem volt zokni én is furcsán érzem így magam?
Esetleg valami ötlet,hogy mezítláb hordja?
2016. márc. 30. 14:49
1/20 anonim válasza:
Mit tennél, ha neki úgy jó, akkor? Vannak emberek akik utálnak zokni, harisnya nélkül lenni, szandálba is, én is pl, ezért ne érezd furcsán magad, az a furcsa, aki ilyennel foglalkozik.
2/20 anonim válasza:
Ne erőltesd rá, ha nem szeretné. Neki így kényelmes.
3/20 A kérdező kommentje:
Azért hordja így mert elvileg csúszkál benne a lába!
2016. márc. 30. 18:03
4/20 Sunshinedoll válasza:
Adj rá akkor zoknit. Szerintem jobban is jársz, minthogy utána retkes talpakkal mászkálja össze a konyhát, ha hazaértek. Én iszonyatosan hisztis gyerek voltam, minden "birizgálta"a lábam, a túl vastag zokni, a mintás zokni, a szandál, minden bajom volt, anyám alig bírt velem. Hordja zoknival, neki is kényelmes és legalább addig sem hisztizik.
5/20 anonim válasza:
Ha csúszkál benne a lába akkor meg főleg.. nagyon kényelmetlen úgy a szandál, ha csúszik benne az ember lába.
6/20 A kérdező kommentje:
Én attól félek hogy ez megmarad neki felnőtt korában is,és azt nyilván nem szeretnem.
2016. márc. 30. 18:12
7/20 anonim válasza:
Inkább azzal törődj, ő mit szeretne...
8/20 anonim válasza:
És akkor mi van ha megmarad neki? Most te egy ilyen agymosott anyuka vagy, aki csak a divatot követi, és ezt erőltetnéd a gyerekedre? Semmi gond a szandál-zoknival. Jobb mint a retkes láb mindenképp. Csak egy hülye divat azt mondja gáz a zokni szandállal... le kell tojni. Mindenki azt hordjon amit akar.
9/20 A kérdező kommentje:
Ha estleg valahogy nagynehezen megengedné hogy levegyem a lábáról a zoknit és úgy sétálnék vele a 40 fokban attól vajon megszabadul tőle?
ha behintöporozon a zokni nélküli lábát az segítene hogy ne csúszkáljon a lába.
2016. márc. 30. 19:16
10/20 anonim válasza:
Hallod, most mi akkora katasztrófa abban, hogy zokni van a lábán? A kisgyerekek sokáig úgy hordják a szandált, ebben semmi új nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!