Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tegyek ha kislányom nem...

Mit tegyek ha kislányom nem akrja mezitláb hordani a szandálját?

Figyelt kérdés

TavaLy egész nyáron zokni-szandált hordott,nem akarja levenni,a zoknit,de zárt cipőt se akar felvenni(én se akarom),furcsa érzés volt a játszótéren ahol senkin sem volt zokni én is furcsán érzem így magam?

Esetleg valami ötlet,hogy mezítláb hordja?

2016. márc. 30. 14:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Mit tennél, ha neki úgy jó, akkor? Vannak emberek akik utálnak zokni, harisnya nélkül lenni, szandálba is, én is pl, ezért ne érezd furcsán magad, az a furcsa, aki ilyennel foglalkozik.
2016. márc. 30. 14:54
 2/20 anonim ***** válasza:
90%
Ne erőltesd rá, ha nem szeretné. Neki így kényelmes.
2016. márc. 30. 15:21
 3/20 A kérdező kommentje:
Azért hordja így mert elvileg csúszkál benne a lába!
2016. márc. 30. 18:03
 4/20 Sunshinedoll ***** válasza:
Adj rá akkor zoknit. Szerintem jobban is jársz, minthogy utána retkes talpakkal mászkálja össze a konyhát, ha hazaértek. Én iszonyatosan hisztis gyerek voltam, minden "birizgálta"a lábam, a túl vastag zokni, a mintás zokni, a szandál, minden bajom volt, anyám alig bírt velem. Hordja zoknival, neki is kényelmes és legalább addig sem hisztizik.
2016. márc. 30. 18:03
 5/20 anonim ***** válasza:
Ha csúszkál benne a lába akkor meg főleg.. nagyon kényelmetlen úgy a szandál, ha csúszik benne az ember lába.
2016. márc. 30. 18:04
 6/20 A kérdező kommentje:
Én attól félek hogy ez megmarad neki felnőtt korában is,és azt nyilván nem szeretnem.
2016. márc. 30. 18:12
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azzal törődj, ő mit szeretne...
2016. márc. 30. 18:27
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mi van ha megmarad neki? Most te egy ilyen agymosott anyuka vagy, aki csak a divatot követi, és ezt erőltetnéd a gyerekedre? Semmi gond a szandál-zoknival. Jobb mint a retkes láb mindenképp. Csak egy hülye divat azt mondja gáz a zokni szandállal... le kell tojni. Mindenki azt hordjon amit akar.
2016. márc. 30. 18:42
 9/20 A kérdező kommentje:

Ha estleg valahogy nagynehezen megengedné hogy levegyem a lábáról a zoknit és úgy sétálnék vele a 40 fokban attól vajon megszabadul tőle?

ha behintöporozon a zokni nélküli lábát az segítene hogy ne csúszkáljon a lába.

2016. márc. 30. 19:16
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Hallod, most mi akkora katasztrófa abban, hogy zokni van a lábán? A kisgyerekek sokáig úgy hordják a szandált, ebben semmi új nincs.
2016. márc. 30. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!