20~ fokban még érdemes legalább egy cipzáros pulcsit felvenni?
Figyelt kérdés
Mármint egyrészt ilyenkor lehet megfázni, másrészt lehet hogy nappal meleg van de reggel nem.
Szerintetek? Gondolok itt a heti időjárásra. (Szerda, Csütörtök, Péntek.)
2016. márc. 29. 15:55
1/5 anonim válasza:
Igen vagy talán egy bőrdzseki praktikusabb (ha eső van vagy bármi..).
2/5 anonim válasza:
igen
ha meleged van, majd leveszed napközben, de annyira még nincs jó idő (főleg reggel) és mint ahogy te is mondtad, könnyű ilyenkor megfázni
3/5 anonim válasza:
Csalóka ez a 20 fok, napon meleg van, de árnyékban hideg. A föld sincs még felmelegedve. Inkább vegyél fel egy vékony dzsekit.
4/5 Sunshinedoll válasza:
Én egy hosszú vagy háromnegyedes ujjú vékonyabb felsőt meg egy vékony dzsekit (bomber dzseki vagy bőrdzseki) szoktam hordani ilyen időben. Ha nem vagy fázós, dzseki helyett jó a pulcsi is, de én azt ilyenkor azért nem szeretem, mert átfúj rajta a szél, és én akkor kicsit fázni szoktam.
5/5 anonim válasza:
én gombos, kötött, gyapjú pulcsit hordok
reggel és este melegít; napközben meg leveszem, ha úgy érzem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!