Jó ez a ruha egyetemre/munkahelyre?
Nem kell személyeskedni!
Kiírtál egy kérdést,és én őszintén,pasi szemmel válaszoltam!
De ha neked nyalás kell,akkor rendben!
Csodálatos,cuki ruhácska,gondolom remekül állna rajtad. Olyan tavaszias,tündéri,mint gondolom te magad is! :)
Ez jobb?
13.-nak.
Ja,azért van annyi magányos csaj,mert "antinők"!
# 12
De te csak egy férfi vagy, így nem is te képviseled az összes férfi véleményét, főleg, hogy az, hogy kinek mi tetszik egyéntől függ tehát teljesen szubjektív.
Továbbá nem arra irányult a kérdés, hogy számodra okoz-e erekciót a ruha. Még csak arra sem voltam kíváncsi, hogy neked személy szerint tetszik-e. Amit tudni szerettem volna, az az volt, hogy megfelelő-e a ruha munkahelyi/egyetemi környezetbe. Kérdezhettem volna ugyanezt húsvéti nyúl jelmezről is, bár úgy nyilván egyértelműbb lett volna a válasz, de továbbra sem az lett volna a kérdés, hogy ébresztene-e benned szexuális fantáziákat (bár nyilván ébresztene).
Általában nem szoktam a véleményem miatt elnézést kérni, de látom a szívedre vetted a férfi hozzászólását is úgyhogy...
Sajnálom, de ez egy szörnyű szabású ruha.
Komolytalan, gyerekes és frigid típusú ez a ruhaköltemény :/
Plusz ha nem vagy pl.175cm/50kg és a melleid nem 70/A akkor még nevetségesen is néznél ki benne.
Amúgy egy kérdés: mi lenne ebben a ruhában a túlzás!? O.o
Ez sehova nem jó, bocsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!