Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Jó ez a ruha egyetemre/munkahe...

Jó ez a ruha egyetemre/munkahelyre?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon tetszik ez a ruha, de nem tudom eldönteni, hogy nem túlzás-e.

2016. márc. 29. 10:40
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ja, gondolom számára az ideális barátnő egy latex gumikesztyű.
2016. márc. 29. 12:48
 12/20 anonim ***** válasza:
31%

Nem kell személyeskedni!

Kiírtál egy kérdést,és én őszintén,pasi szemmel válaszoltam!

De ha neked nyalás kell,akkor rendben!

Csodálatos,cuki ruhácska,gondolom remekül állna rajtad. Olyan tavaszias,tündéri,mint gondolom te magad is! :)

Ez jobb?

2016. márc. 29. 12:56
 13/20 anonim ***** válasza:
De még mindig nem a pasik kedvéért öltözködnek a nők, úgyhogy sziaaaa :D
2016. márc. 29. 12:58
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

13.-nak.

Ja,azért van annyi magányos csaj,mert "antinők"!

2016. márc. 29. 13:02
 15/20 anonim ***** válasza:
Magányos csajoknak nincs köze ahhoz, hogy maguknak öltözködnek az emberek. Te a csajok miatt nézel ki úgy, ahogy? Az is lehet, hogy rondának gondolnak, de attól te még ugyanúgy fogsz öltözködni.. :D Ne legyél már ennyire primitív gondolkodású.
2016. márc. 29. 13:05
 16/20 A kérdező kommentje:

# 12

De te csak egy férfi vagy, így nem is te képviseled az összes férfi véleményét, főleg, hogy az, hogy kinek mi tetszik egyéntől függ tehát teljesen szubjektív.

Továbbá nem arra irányult a kérdés, hogy számodra okoz-e erekciót a ruha. Még csak arra sem voltam kíváncsi, hogy neked személy szerint tetszik-e. Amit tudni szerettem volna, az az volt, hogy megfelelő-e a ruha munkahelyi/egyetemi környezetbe. Kérdezhettem volna ugyanezt húsvéti nyúl jelmezről is, bár úgy nyilván egyértelműbb lett volna a válasz, de továbbra sem az lett volna a kérdés, hogy ébresztene-e benned szexuális fantáziákat (bár nyilván ébresztene).

2016. márc. 29. 13:08
 17/20 anonim ***** válasza:
2016. márc. 29. 13:12
 18/20 A kérdező kommentje:
Rendben, ezzel kiválóan rámutattál a saját intelligenciaszintedre. Hát én jól szórakoztam, köszi.
2016. márc. 29. 13:16
 19/20 anonim ***** válasza:
62%
Teljesen jó ez a ruha. Én hordanám.:)
2016. márc. 29. 17:03
 20/20 anonim válasza:
9%

Általában nem szoktam a véleményem miatt elnézést kérni, de látom a szívedre vetted a férfi hozzászólását is úgyhogy...

Sajnálom, de ez egy szörnyű szabású ruha.

Komolytalan, gyerekes és frigid típusú ez a ruhaköltemény :/

Plusz ha nem vagy pl.175cm/50kg és a melleid nem 70/A akkor még nevetségesen is néznél ki benne.

Amúgy egy kérdés: mi lenne ebben a ruhában a túlzás!? O.o

Ez sehova nem jó, bocsi :)

2016. márc. 31. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!