Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a nike...

Mi a véleményetek a nike roshe cipőkről?

Figyelt kérdés
Szerintetek nyáron nem túl meleg? Szeretnék venni egyet, de nem tudom hogy megér-e ennyi pénzt. Akinek van, szereti, kényelmes?
2016. márc. 28. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Több is van,egész tavasszal azokat hordom,kényelmesek,imádom :D
2016. márc. 28. 23:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Hosszu hordas utan szoritja egy kicsit a nagylabujjamat (a cipo merete tokeletes)

A szellozese jo, en mar most hordom folyton, es a cipo maga is jol nez ki, azt, hogy az arat megeri? Ha ehhez tudni kene h az ilyen h&m meg bershka cipok (most kimondottan a roshe alakuakra gondolok) mennyivel kenyelmesebbek-tartosabbak

2016. márc. 29. 07:30
 3/8 A kérdező kommentje:
1-es hol szoktad venni őket?
2016. márc. 29. 08:26
 4/8 anonim válasza:
Nagyon tetszenek! Szerintem megéri!
2016. márc. 29. 11:54
 5/8 Blind válasza:
Nike.com-on rendelj most, 25 körül vannak Flyknit darabok minden méretben, ingyen szállítással. Az enyém a héten érkezik, nyárra tökéletes:)
2016. márc. 29. 14:05
 6/8 A kérdező kommentje:

[link]

Ez az oldal szerintetek nem kamu?😁 25 ezret sajnálok érte, itt olcsóbb.

2016. márc. 31. 18:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Eleg gyanus h 10 ezerrel olcsobban aruljak. Ha nincs penzed a valodira, mert nem mesz egy ruhaboltba venni olcsobbat? Csak azert h villoghass vele, ne vegyel rossz minosegut, en legalabbis azt javaslom. H&m bershka stb. ben lehet kapni 10-16 ezerert hasonlo kialakitasu cipoket mint a roshe
2016. ápr. 1. 20:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Elsô vagyok,külföldön vettem ôket,Mert Ott élek!:/
2016. ápr. 2. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!