Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Azok az emberek, akik ilyen...

Azok az emberek, akik ilyen ruhakat hordanak, azert, azert veszik meg oket, mert tenyleg tetszik nekik, vagy azert, mert olcsok?

Figyelt kérdés
Pl ez a ruha, latszik rajta, hogy olcso, csunya szinosszeallitas..., megis a kornyezetemben nem 1 lanyon lattam ilyet bulikon [link]
2016. márc. 27. 16:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csúnya ez a ruha, csak mondjuk nem buliba való, hanem ilyen nyaralás/strand/otthonra, ilyesmik.
2016. márc. 27. 17:16
 2/5 anonim ***** válasza:

En multkor egy boltban lattam egy kabatot, ami detto olyan, mint egy csovese csak ujkoraban. Kerult 40 ezer ft-ba. Es rendszeresen talalok parezer forintert gyonyoru ruhakat is, szoval az ar hidd el, nem fugg a szepsegtol

Ez a ruha specko nekem sem jon be, de lehet masnak igen. Nem vagyunk egyformak. Pl van ez a nagy obag orulet, pedig szerintem rendkivul ocsmany egy taska

2016. márc. 27. 17:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Amellett, amiket az előzők írnak, nem mindegy ki és hogyan hord egy ruhát. Audrey Hepburn-re egy kukászsákot is ráhúzhattak volna, akkor is szép. Egy közönséges, rosszul sminkelt, ostoba tekintetű nőre meg adhatsz te bármilyen ruhakölteményt, attól még trampli marad.
2016. márc. 27. 23:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Attól függetlenül, hogy egy ruha olcsónak néz ki, még nem biztos, hogy tényleg az. Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, egyik nap láttam itt egy kérdésnél: [link] Hát a ruhák valami rémületesek, és az árukból minimum 2 szép ruhát kapsz leárazáskor egy normális boltban. Az általad linkelt ruha sem egy ezresbe kerül szerintem...

Szóval igen, azért veszik meg és fel, mert tetszik nekik.

2016. márc. 28. 11:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem teztszikez a ruhailyesmik plázÁban 9-25 e között vannak. Hem olcsó ruha
2016. márc. 28. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!