Azok az emberek, akik ilyen ruhakat hordanak, azert, azert veszik meg oket, mert tenyleg tetszik nekik, vagy azert, mert olcsok?
En multkor egy boltban lattam egy kabatot, ami detto olyan, mint egy csovese csak ujkoraban. Kerult 40 ezer ft-ba. Es rendszeresen talalok parezer forintert gyonyoru ruhakat is, szoval az ar hidd el, nem fugg a szepsegtol
Ez a ruha specko nekem sem jon be, de lehet masnak igen. Nem vagyunk egyformak. Pl van ez a nagy obag orulet, pedig szerintem rendkivul ocsmany egy taska
Attól függetlenül, hogy egy ruha olcsónak néz ki, még nem biztos, hogy tényleg az. Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, egyik nap láttam itt egy kérdésnél: [link] Hát a ruhák valami rémületesek, és az árukból minimum 2 szép ruhát kapsz leárazáskor egy normális boltban. Az általad linkelt ruha sem egy ezresbe kerül szerintem...
Szóval igen, azért veszik meg és fel, mert tetszik nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!