Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan csináljak pénizt...

Hogyan csináljak pénizt megunt vagy kinőtt ruháimból?

Figyelt kérdés

A legtöbbet elajándékoztam, de azért egy eredetileg hatezer forintos nadrágot ami tökéletes állapotban van... Például ezen jó lenne legalább az egyharmadát visszakapni yan kétezer forintot akár hármat vagy egy poloért legalább egy ötszázast..

Pécs 15/l

2016. márc. 27. 15:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Mai divatúval érdemes kezdeni valamit, gardrobcsere.hu oldalt javaslom, de minél jobb képeket készíts az adott darabról.
2016. márc. 27. 15:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de adhatsz nekem párat, hogy csinálhassak belőle én is péniszt.
2016. márc. 27. 15:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Tanulj meg írni mert én azt hittem hogy péniszt csak kihagytad az s-et XDD
2016. márc. 27. 15:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Neten millió helyen lehet hirdetni. Tedd azt.

És én is péniszt olvastam elsőre xD

2016. márc. 27. 17:22
 5/6 anonim ***** válasza:
A gardróbcsere nagyon jó oldal. Rakd fel oda őket. Vagy ilyen eladós facebook csoportokba:D
2016. márc. 27. 17:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek az 500-pár ezer forintos elvárásaid teljesen reálisak, csinálj jó fotókat, tájékozódj a csomagküldési lehetőségekről, és mehetnek fel a vaterára, jófogásra, garróbcserére, akár facebookra is.

(És bocsi, de először én is azon gondolkodtam, hogy miért akarnám ruhából péniszt csinálni :D)

2016. márc. 28. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!