Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek férfi létemre...

Wágner P István kérdése:

Szerintetek férfi létemre merjek leggingset felvenni? vag ratyinak fognak nézni?

Figyelt kérdés
2016. márc. 25. 18:15
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
51%

Istenem, itt úgy látszik sokan leragadtak a 20.sz-ban vagy é-Koreában élnek, onnan írnak.

Én meg azon csodálkozom, hogy még most se divat, annak ellenére, hogy tavasztól őszig jó hordani, kényelmes, könnyű, lehetne bármilyen mintájút gyártani, mint ami van is, csak itt nálunk nem kapni.

Ha már könnyű, kényelmes és most úgy is a passzos nadrágok a divatosak, épp az lesz hülye, aki kinevet egy leggingest.

2016. márc. 25. 20:12
 22/31 anonim ***** válasza:
52%

20!

Lattal mar sportolot boszaru farmerban??

IQ light!!!

Beteg egy nember vagy...

Szerinted egy fiunak oltonyben kene mindent csinalnia???

2016. márc. 25. 20:22
 23/31 anonim ***** válasza:
56%

20-as. Már megfigyeltem mindig ilyen kérdéseknél pénisz meg pic*a mutatós képeket linkeltek, de ti is tudjátok, hogy van normális outfit is férfiaknál is, a nők is hordják tevepatásan is, meg tunikásan is.

[link]

[link]

[link]

2016. márc. 25. 20:30
 24/31 anonim ***** válasza:
30%
19: Annyi a különbség, hogy a lányoknak nem áll röhejesen a legtöbb ruhadarab.
2016. márc. 25. 20:45
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
2-es jár melegbárba ezek szerint, tudja, hogy öltöznek ott.
2016. márc. 25. 20:56
 26/31 anonim ***** válasza:
50%
Vegyél fel nyugodtan a miniszoknya és a magassarkú mellé.
2016. márc. 25. 21:03
 27/31 anonim ***** válasza:
45%

A hagyományos leggings általában egy vékony átlátszó pamut anyag. Nőn is ocsmány.

A színes, meg fényes verziók férfin egyedül akkor hatnak normálisnak, ha éppen az eurovíziós dalfesztiválon lép fel.

A sport ruházatot meg focistákat meg istentudja miket ne keverjük ide. Ennyi erővel hordjunk az utcára kis birkózó kezeslábast, vagy búvárruhát, könnyed tavaszi kabát helyett pedig mindenki viseljen plasztront.

2016. márc. 25. 21:15
 28/31 anonim ***** válasza:
76%

27-es, arra akarsz célozni, tökmindegy milyen leggingst vesz fel egy fiú, pasi, de ne akarja már jól érezni magát benne. Mert az oké, hogy egy nő felvesz vmi leggingset, mert olyan kedve van, azt pont leszarja ki mit gondol róla, de a kérdezőnek nem lehet jó benne.

És sehol sincs megszabva, hogy milyen anyagút, fényest vagy nem fényeset hol lehet felvenni, az öltözék nem kresz, hogy gyorshajtásért megbüntetnek.

2016. márc. 25. 21:29
 29/31 anonim ***** válasza:
23%

Én azt mondom, amiben nagyon kidomborodik az izé, olyat ne, de ha sikerül (csak ha sikerül) úgy megoldani a helyzetet, mint kb. a 23-as válaszoló második képe, akkor elmegy. Úgyis nagyon efelé megy a világ, nincs már ebben pláne.

Egyébként annyira jellemző, hogy amikor valami változás áll be a megjelenési szokásokba, és finoman szólva az utcán már a 95% úgy jár (legyen az éppen ecsetfej - ha jól tudom, ezen megy épp az aktuális hiszti), akkor az ellenkező 5% ilyen oldalakon akarja levezetni indulatait, és mindenáron eljátszani, hogy százharmincszor annyian vannak, mint amennyien. Ha valóban 130-szor annyiaknak nem tetszenének az utóbbi fél évszázadban lezajlott öltözködési változások, akkor azok nem tudtak volna lezajlani. Mert nem lett volna rájuk vevő. Ehhez képest a fiatalok tömegei élnek-halnak ezekért a dolgokért, a lányok meg az aktuális szépfiúkért. Azokért, és nem azokért, akik (végülis érthető) dühükben itt szúrkálódnak.

Mi időnkben oltári randa iskolaköpenyekben, meg gyári köpenyekben töltötte az ember az életét, a férfiak meg akkora trágyabarna gatyaszárban voltak, mint a körúti főnyomócső. Aki csak álmában el mert kalandozni ettől a nyomasztó összképtől 2 centivel odébb, az akkor is keményen, ugyanúgy le volt b zizva. Elárulom, hogy azzal a szemmel nézve az is DURVÁN b zinak néz ki, aki most épp a leghangosabban b zizza a nála már csupán fél centivel mégb zibbnak kinézőt. Idősebbeknek ezek a telefonfogdosó maiak mind b zik egytől-egyig. Ez is, az is, te is, ő is, amaz is, meg az is ugyanúgy, aki épp ezen az oldalon 0-24 b zizik.

Majd ha valaki meg is tudja indokolni, hogy a 10 évvel korábbiak (sem ecset, sem emó, sem páva) mitől néztek ki jobban a mostaniaknál (a birkafészek hajukkal, az esztéká-szemüvegükkel, meg egy sima kátránypapír komolyan szebb lett volna ruháikkal) az kiabáljon. És inkább ne akarjon az örökös b zizásával mindennek a kerékkötője lenni. Mert ha neki is abban kéne lennie, amit garantáltan még a nagyszülei se tartanak b zinak, akkor alaposan megnézhetné magát, komolyan mondom.

2016. márc. 26. 08:28
 30/31 anonim ***** válasza:
80%
A csajok folyton leírják, hogy ők fiús ruhákba is nők, akkor miről beszélünk? Én 2 éve előszeretettel hordok leggingst, mert szeretem, a csajok is így vannak a farmerral, hogy bejön nekik. Csak itt az is van, hogy sokan szívbajt kapnak ha vki felvesz vmi nem szokványost, vmit ami nem tucat és akkor rosszul vannak. Én meg ezért is hordom, mert egy részüknek tetszik, egy részüket meg bosszantom, de ami a legfontosabb én jól érzem magam benne és nem vagyok tucat.
2016. márc. 26. 10:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!