Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha csak házban veszek fel egy...

Ha csak házban veszek fel egy cipőt, akkor tutira visszakérhetem az árát a boltban?

Figyelt kérdés
Mindig azt írják, hogy ha már utcára felveszel egy cipőt, akkor nem lehet visszavinni az üzletbe... szóval azon gondolkodtam, hogy ha megveszek egy cipőt, egy estét töltök benne mondjuk idehaza, akkor másnap simán vissza is vihetem?
2016. márc. 22. 10:55
 1/6 anonim ***** válasza:
9%
Miért kérhetnéd vissza az árát? ha nem webshopban vetted vagy nem magánszemélyként, akkor nem köteles a bolt visszavenni.
2016. márc. 22. 11:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg az üzletet, ha nem hibás az áru, nem kötelességük visszavenni, csak cserélni. De van olyan bolt, amelyik visszaadja a vételárat is néhány napon belül.
2016. márc. 22. 11:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert van egy csomó olyan kérdés, hogy vissza szeretnék vinni az emberek a cipőjüket a boltba, mert mondjuk a lábukat töri, és úgy tűnik a válaszokból, hogy az a feltétele ennek, hogy ne legyen utcán hordva!
2016. márc. 22. 12:18
 4/6 anonim ***** válasza:
A feltételt a cipőbolt szabja meg. Nem kötelessége visszaadni a pénzt, ha nem hibás az áru, csak cserélni lehet a cipőt.
2016. márc. 22. 12:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha egy estét töltesz benne otthon, az normál esetben nem látszik meg a cipőn, tehát ha visszaviszed mert töri a sarkad, a bolt még ki tudja tenni eladni. Ha utcán hordtad, akkor már nyilván nem. Tehát igen, visszaviheted a csak otthon felvett cipőt, de az egyáltalán nem biztos, hogy visszakapod az árát. Lehet, hogy levásárolhatod. Üzletfüggő.
2016. márc. 22. 13:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Olyannal még soha nem találkoztam, hogy visszaadták volna az árát, akár volt utcán hordva akár nem. Vagy levásárolhatod, vagy cserélik. Ezt ott érdemes megkérdezni mert üzletenként változó.
2016. márc. 25. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!