Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az ilyen nyitott orrú cipőket...

Az ilyen nyitott orrú cipőket / bokacsizmákat hogyan kell hordani?

Figyelt kérdés

Mint pl. ez: [link]

Olyan sok ilyet látok, amiknek nyitott az orra. De ugye szandált harisnyával ciki felvenni. Akkor az ilyenekkel mi a teendő?

2016. márc. 20. 15:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát a logikus következtetés az, hogy nem veszel hozzá harisnyát ugyebár...erre olyan nehéz rájönni?

[link]

[link]

[link]

2016. márc. 20. 16:10
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem kell fellengzősködni, szerintem tök normálisan kérdeztem. :)

Értem én, hogy nem kell harisnya, de akkor mikor van értelme ezeknek a cipőknek? Hűvös időben elfagy benne a lábad, melegben meg a belesül, mivel az egész lábfejed eltakarja...

2016. márc. 20. 16:36
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
én se értem, mi értelme..
2016. márc. 20. 17:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez tavaszi kora nyári topán. Egy hosszú nadrággal kicsit felhajtva egy inggel vagy valami jó felsővel esetleg reggel egy farmerkabi jó napszemüveg és egy táska.. Huu szerintem baromira jól néz ki.. Asszem meg is jött hozzá a kedvem..
2016. márc. 20. 17:20
 5/9 ~OnLány~ ***** válasza:
46%

Szerintem is nagyon jól néz ki,az utolsó jól mondta,mivel lehetne hordani.

Vagy ilyesmi ruhadarabokhoz:

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. márc. 20. 18:17
 6/9 anonim ***** válasza:
44%

"Értem én, hogy nem kell harisnya, de akkor mikor van értelme ezeknek a cipőknek? Hűvös időben elfagy benne a lábad, melegben meg a belesül, mivel az egész lábfejed eltakarja..."

Langyos, átmeneti időben kell hordani, 15-25 fok között. Normál esetben március-május, szeptember vége-november eleje között hasonló időjárás van. Nyilván nem a nyári 40 fokra tervezték, ahol belerohad a lábad meg nem is a februári 5 fokra.

2016. márc. 20. 18:36
 7/9 anonim ***** válasza:
10%
Lehet hozza harisnyat venni hideg idoben csak orrerosites nelkulit!
2016. márc. 20. 19:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is jól néz ki, de szerintem is hordhatatlan, ezért nem veszek ilyet :D Évek óta nem volt normális átmeneti időjárás. Hiába van március-májusban 11 órától délután 3-ig 15-20 fok, azért az átlagember nem csak ilyenkor megy ki. Reggel még épp csak plusz 1-2 fok van.

Egyébként én párszor azt hallottam, hogy levágják a zokni vagy harisnya orrészét ezekhez a cipőkhöz. Ez esetleg megoldás lehet :)

2016. márc. 20. 21:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Harisnya nélkül.Ha nem vagy fázós,jó ötlet ilyet hordani mostanában például.Ha meg fázós vagy,várj még vele,olyan április vége-május eleje fele szokott általában olyan idő lenni,hogy ne fagyj meg benne.:) Amúgy annyira nem nyitott,ha reggel van 10 fok,meg süt a nap,akkor én pl.tudnám hordani.:)
2016. márc. 27. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!