Az ilyen nyitott orrú cipőket / bokacsizmákat hogyan kell hordani?
Mint pl. ez: [link]
Olyan sok ilyet látok, amiknek nyitott az orra. De ugye szandált harisnyával ciki felvenni. Akkor az ilyenekkel mi a teendő?
Nem kell fellengzősködni, szerintem tök normálisan kérdeztem. :)
Értem én, hogy nem kell harisnya, de akkor mikor van értelme ezeknek a cipőknek? Hűvös időben elfagy benne a lábad, melegben meg a belesül, mivel az egész lábfejed eltakarja...
"Értem én, hogy nem kell harisnya, de akkor mikor van értelme ezeknek a cipőknek? Hűvös időben elfagy benne a lábad, melegben meg a belesül, mivel az egész lábfejed eltakarja..."
Langyos, átmeneti időben kell hordani, 15-25 fok között. Normál esetben március-május, szeptember vége-november eleje között hasonló időjárás van. Nyilván nem a nyári 40 fokra tervezték, ahol belerohad a lábad meg nem is a februári 5 fokra.
Szerintem is jól néz ki, de szerintem is hordhatatlan, ezért nem veszek ilyet :D Évek óta nem volt normális átmeneti időjárás. Hiába van március-májusban 11 órától délután 3-ig 15-20 fok, azért az átlagember nem csak ilyenkor megy ki. Reggel még épp csak plusz 1-2 fok van.
Egyébként én párszor azt hallottam, hogy levágják a zokni vagy harisnya orrészét ezekhez a cipőkhöz. Ez esetleg megoldás lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!