Hogy lehet Glamour napokon a kuponokhoz a legkedvezőbben hozzájutni?
Veszek egy újságot, és abban benne vannak a kuponok, eddig oké. De olvastam, hogy nem csak a Glamourban, hanem a Kiskegyedben is szokott lenni. Ez igaz? És mikortól lehet venni a Glamourt illetve a Kiskegyedet? És mennyibe kerülnek? És mikorra szoktak ezek elfogyni az újságosoknál, meddig lehet még biztosan kapni?
Nézzétek el, még sose voltam Glamour napokon :D
tényleg van a kiskegyedhez is és az sokkal olcsóbb
nem tudom a pontos árát, csak ilyenkor szoktam venni, de olyan 200-300 Ft körüli
szerintem április elején árulják és bár én mindig gyorsan megveszem a biztonság kedvéért, de mindig szoktam olyat látni, aki aznap vette csak
én glamourt vettem, ha jól emlékszem pár forinttal volt kevesebb 800nál. 795 talán..
de volt hozzá kiskegyed is, meg a kuponok.
szerintem megéri megvenni. pl van,hogy pár boltba alapból 20% kedvezmény van. megveszed amiket amúgy is megvennél, de kapásból levonják a 20%át.
de vannak egyes márkákra 50% kedvezmények is. pl max factor, maybelline..
én gyantázó szetten gondolkozok, arra is van kupon. kapásból 1500at spórolnék.
egyedül arra figyelj,hogy olyanokat vegyél meg, amiket amúgy is megvennél . pl tusfürdő,szokásos dezodor,sampon..akármi ezeket be lehet szerezni most olcsóbban:)
de felesleges dolgokat nem érdemes venni.
én is jártam így, csak mert fél áron volt. de ha nincs rá igazából szükségem, akkor minek? szóval érdemes átgondolni, nem a boltban belecsapni mindent a kosárba. hanem konkrét tervvel menj,hogy miket fogsz venni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!