Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Öltözködésben mit neveznek...

Öltözködésben mit neveznek 'stréber stílusnak'?

Figyelt kérdés
itt láttam beírva valamelyik kérdésre és még nem hallottam ilyenről hogy stréber stílus... az miaz?
2010. ápr. 3. 15:08
 1/5 anonim ***** válasza:
61%

hát ahogy a könyvmolyok v. stréberek öltözködnek..

nekem volt 8évig egy olyan o.társam ki a nagymamája NEM VICCELEK a nagy mamája ruháit hordta! nagyon durva volt..:D nem vette kicsit se észre magát..sőt még mindig uez a stílusa..

egyszer volt farsang és az annya mesélte anyámnak h milyen büszke a kislányára h felvette a 90éves nénike felsőjét..

biztos neked is volt már hasonló élményed.. ;) szerintem erre gondolt az a válaszoló..

2010. ápr. 3. 15:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Fiúban szerintem az ilyen ing, vagy egyszínű (esetleg galléros) póló, rávéve sima egyszínű kötött pulcsival, gallér kihajtva, vagy kockás ing nyakig begombolva, esetleg alávéve fehér póló, ehhez egyszerű egyenesszárú vagy régi répa farmer és zárt bőrcipő, vagy ronda bőrszandál (szigorúan zoknival). +rövidre, nem frizurába vágott haj (mindenhol egyforma hosszú, max1-2 centi, esetleg a feje tetején 1cm-rel hosszabb)

Lánynál a nagyon semmilyen, nyakig begombolkozott, semleges színekben. Pl egyszerű nadrág, ami sehol nem feszül, de ehhez amúgyis egy csípővonalig legalább leérő szigorúan nem feszülős póló vagy nem karcsúsított blúz, ami kicsit sem kivágott, tehát a kivágása bőven a hónaljvonal felett ér véget. Ehhez egyszerű, nőietlen lapostalpú sportcipő (barnás színekben), vagy félcipő tartozik, max 3 cm sarok még belefér, de akkor az ilyen téglasarok, semmiképpen nem szép. Ja és fehér zokni, vagy idétlen színes mintás, ami legalább bokáig felér, de van, hogy térdig :P Haj vagy kleopátra, vagy hosszú, de hátul tarkón összefogott, elől hátranyalt. Szemöldökcsipeszről, ujjatlan felsőről, iskolába való visszafogott sminkről ezek nem is hallottak. Ékszerként max arany bogyószerű fülbevaló a fülben és 1 vékony nyaklánc, medál max kereszt... Ha egy ilyen lány szoknyát vesz fel az bő és szigorúan térdig ér, vagy max 5cm-rel fölé.

Ezek a stréber öltözködési elemek, és vagy, hogy lazább fiú/lány is átvesz 1-1 darabot (kivéve cipő), és akkor olyan viccesen visszafogottnak tűnik. Pl a suli leglazább csávója, pulcsin kihajtott gallérú kockás ingben, de jó frizuval, és mondjuk farmerrel...

2010. ápr. 3. 15:25
 3/5 anonim ***** válasza:
nem tudom, magyarul mire gondoltak vele, angolul a preppy style, ami kb ennek felel meg, az ilyen ralph lauern & ehhez hasonló dolgok. elegáns, visszafogott(abb), de nem feltétlenül negatív, inkább az elkényeztetett, sznob gazdag fiatalok öltöznek így. kb mint a gossip girl (pletykafészek) első évadában blair? megvan? hajpántok, kockás/fekete szoknya, kardigán, blúz, blézer, masnik, lovalgló (stílusú) nadrág, sok pasztell szín...
2010. ápr. 3. 17:15
 4/5 anonim ***** válasza:
A nagyon öltöny-man emberkék,de abbol is a kevésbé feltünő, regular fit szabású cuccokat hordók,akik szinte elvesznek a ruhájukban, szürke,barna, és egyéb jellegtelen szinekben vannak, jólfésült frizurájuk van,kis nyakkendővel, vagy valami tergál pulcsival,kötött pulcsikával,és a rondább féle kevésbé divatos,inkább intellektuál féle okkuláré is van hozzá. Bőr cipő,de az is inkább a barna féle,meg nagy szandálosok nyáron. Aktatáska is párosul hozzá. kockás holmikat sem vetik meg.
2010. szept. 26. 20:15
 5/5 anonim válasza:
Fehér ing,gallér lehajtva,szemüve(kocka alakú)kicsit dagi,esetleg vmi béna fogszabályzó,látszik rajta,hogy az 1etlen életcélja a tanulás.
2010. nov. 8. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!