Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem ciki az, ha a lányomnak a...

Nem ciki az, ha a lányomnak a születésnapjára szivacsos bikinit veszek?

Figyelt kérdés

Mondta hogy bikinit kér születésnapjára.

És szeretnék neki venni valami nőiesebbet.

15 éves lesz hétfőn.Nincs semmi melle,ezért kérdem.

Nem ciki ha nincs melle,de szivacsos bikinit veszek neki?

Ezt szeretném megvenni neki:

[link]

Fehérre gondolok.

Vagy valami ilyesmi felsővel:

[link]

:)

2010. ápr. 3. 14:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%

bocsi, de tapasztalatból mondom, hogyha vkinek semmi melle, és felvesz egy szivacsos bikinit az egyenesen nevetségesen borzasztó lesz. a szivacsos biki a kismellűeken mutat jól, akiknek azért vmiféle képződményük már van ott, h legalább ami a fürdőruhából kilóg, az látszódjon, és ne csak a bordái.

szóval én inkább azt mondom h ne. és főleg ne 38-asat, ha a lányod kicsi és vékony. inkább együtt menjetek el, vagy adj neki utalványt egy fehérnemű és fürdőruhaboltba

2010. ápr. 3. 15:25
 12/18 anonim ***** válasza:
49%
36-os nincs? A 38-as lehet, hogy nagy, az olyan 90 feletti mellbőségre jó sztem.
2010. ápr. 3. 15:32
 13/18 A kérdező kommentje:

Mindegy.Inkább elmegyünk valahová,és veszünk ketten.

De úgy is belenő 1 év múlva,azért akarok neki ilyet venni.

2010. ápr. 3. 15:39
 14/18 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem jobb az első.

Csak vigyázzatok, sok szivacs ne legyen benne, mert a strandon megszívja magát a szivacs vízzel fürdőzés közben és ha véletlenül hozzáér a melléhez , a legkisebb nyomástól elkezd kifolyni a víz és elég muris...

2010. ápr. 3. 16:53
 15/18 A kérdező kommentje:
Dehogy,sok szivacsot úgyse vetettek vele.
2010. ápr. 3. 16:54
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

A második nagyon tetszik(L) Bár én már 19 vagyok. :)

Én örülnék egy bikininek, de sztem a 38as méret nagy lesz rá... inkább menjetek el valahova együtt, hogy fel tudja próbálni..

2010. ápr. 5. 18:32
 17/18 anonim ***** válasza:
a második jobb...de a fehér fürdőrucin kívül kell egy sötétet is vennetek minden képen..hisz ha a kislány menstruál hogy menjen világos bikinibe a strandra , mert ha az vizes lesz a fehér átlátszik és még a tampon zsinórja is meglátszhat ...ráadásul a szeméremszőrzet is átüt rajta ....
2010. ápr. 6. 00:04
 18/18 A kérdező kommentje:
Tényleg!Köszönöm!
2010. ápr. 6. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!