Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért utálják sokan ha valaki...

Miért utálják sokan ha valaki csőgatyát és convers cipőt visel?

Figyelt kérdés
semmi közük hozzá.....
2010. ápr. 3. 14:22
1 2
 11/18 maundrel ***** válasza:
45%
hát én már nem vagyok tini(21L),de nekem tetszik a csőnadrág. én a trapézzal sosem voltam kibékülve, szóval én örülök hogy végre más fazonú nadrágok is bejöttek a "divatba" (eddig is hordtam egyenesszárú nadrágot-míg a trapéz volt a divat-, és mindig furán néztek rám ilyenkor :D)a convers-el semmi bajom, bár én még csak képeken láttam eddig. az tuti hogy sosem fizetnék (nem is tudnék) ennyit egy cipőért. nekem tetszenek a tornacipők, nincs velük semmi bajom, de nekem megfelel egy mezei tornacipő is, nem kell h converse legyen.
2010. ápr. 3. 16:51
 12/18 anonim ***** válasza:
63%

Nekem 5 pár Conversem és csak csőgatyáim vannak. Már jóval azelőtt is hordtam őket, mielőtt divatba jöttek volna.És nem érdekel hogy mások mennyire gondolnak divatmajomnak / tucat embernek.

Amúgy, tudom, ez nem ide vág, de manapság már a rockerek punkok ezek képzelik magukat egyedinek aztán kb 0 az egyediségük:P

lehet lepontozni:))

2010. ápr. 3. 16:58
 13/18 anonim ***** válasza:
szerintem már nem divat :) próbálj ilyen csőnacit magassarkúval :)
2010. ápr. 3. 18:49
 14/18 A kérdező kommentje:
nem is vok tini na jó talán...ja és olyan jól esett h bölcsnek hítál!:D:D:D köszike
2010. ápr. 3. 20:01
 15/18 anonim ***** válasza:
Én nem utálom, felőlem azt hord mindenki amit akar. Én soha nem hordtam csőgatyát (nem áll jól), se tornacipőt (nem a stílusom), de akinek tetszik vegye fel. Én inkább arra vagyok kiváncsi, hogy vajon én mért vagyok gáz, ha egyik kérdésnél leírtam, hogy nincs converse cipőm? Mert hogy lepontoztak érte:) Komolyan ennyire "kötelező" darab egy converse tornacipő?
2010. ápr. 3. 23:04
 16/18 anonim ***** válasza:
22%
áááh...bazeg:D mekkorák vagytok:D agyatok is ugyanolyan csökött mint a csőgatyátok
2010. ápr. 5. 01:48
 17/18 A kérdező kommentje:
ezt én sem értem. én azért hordok csőgatyát,mert jól áll,s tetszik,és csak tornacipővel mutat jól(legalábbis nekem úgy tetszik). de azok már tényleg kőbunkók akik ezért pontoznak le téged! nem baj,hordjad csak! a büdös pics@k meg nyalják ki a seggüket!
2010. ápr. 5. 09:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Azért, mert a legtöbb fiatal ilyet hord, viszont a 99%-ának nem áll jól. Ráadásul a Converse eleve nem megy a csőgatyához, aki cak egy kicsit is ért a divathoz, az tudja, hogy miért nem. (a lábszárnál szűk gatyákhoz vagy a lábszárhoz abszolút nem tapadó bokacsizma illik, vagy egy térdig érő csizma. pl. balerinacipővel is röhejesen nézne ki egy csőgatya).
2010. ápr. 5. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!