nekem semmilyen korosztályon nem tetszik az ilyen póló, de azért nem mondanám azt hogy hű de gáz. ha annyira tetszik, akkor vedd fel.
2016. márc. 16. 20:30
12/19 anonim válasza:
Sztm aranyos, 22 évesen ez még elmegy...
2016. márc. 16. 20:54
13/19 anonim válasza:
Én ezt nem értem. 17 évesen már mindent kikértek magatoknak, mert ti már felnőttek vagytok. Aztán 5 évvel később visszaveszitek a gyerekruhákat. De közben nagyon akarnátok a fiúk figyelmét és fiúk-lányok tiszteletét. Döntsétek már el..
2016. márc. 17. 00:25
14/19 anonim válasza:
A tisztelet nem a ruhának kell hogy szóljon. 40-es főnököm simán felvett gyerekpólót (155 cm, ~45 kg), de senki nem nevette volna ki.
Egyébként pár szivecskétől és egy minimális rózsaszíntől mit kell úgy oda lenni?
2016. márc. 17. 05:58
15/19 anonim válasza:
"Aztán 5 évvel később visszaveszitek gyerekruhákat"
Igen, mert kb. ekkor ébred rá az ember, hogy mekkora hülye volt hogy elkapkodta a nagy komolyságot és jó lenne még bohókás, vidám ruhákban járni, a huszonéves végzet asszonya helyett. És miért is ne tehetné?
2016. márc. 17. 06:01
16/19 anonim válasza:
Hát ha 22 évesen még ezen a szinten vagy, akkor gratu! Persze, aranyos meg cukimuki, de 22 évesen nem kéne már felnőni agyilag? Elég gáz irányba halad a világ, régen 22 évesen már gyereke meg háztartása volt az ember lányának, ma meg úgy néznek a 22 évesre, mint egy kisgyerekre, bár min is csodálkozok, amikor úgy is viselkednek...
2016. márc. 17. 09:12
17/19 anonim válasza:
Jaj, ne mondja már azt senki, hogy a 20+ korosztálynak csak "végzet asszonya" ruhák vannak, amikor tele vannak az üzletek színes, bohém stílusú ruhákkal, amik nem dedósak...
2016. márc. 17. 09:14
18/19 anonim válasza:
Nem mindenki Monica Bellucci huszonévesen... ennyit a végzet asszonyairól.
2016. márc. 17. 10:00
19/19 anonim válasza:
Szerintem iszonyatosan cuki, én simán hordanám. Hol lehet kapni? :D
Ja, és van csini végzet asszonya ruhám is, meg sötétlila rúzsom. Whatever
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!