Hol találok Nagyváradon olyan uzletet, ahol nyomtatnak pólóra?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 07:31
2/10 A kérdező kommentje:
Meg egy kerdes, hogy szerintetek milyen szinu poloval nezne ki jol? En igy elsore feketere gondoltam.
2010. ápr. 3. 07:44
3/10 anonim válasza:
aha :D fekete
am én nem tudom nagyváradon :S
4/10 anonim válasza:
Nagyvaradon? Nagyvaradi vagy? mert en is xD. Amugy a King Art-va nyomtatna polora.. vagy talan Desidea-ba
5/10 anonim válasza:
Lotus`ba :D
ott mielott leternel a mozgolepcsok fele sarkon van
1 ien kis uzlet..:D
van ott rengeteg plus meg minden:D
remelem megtalalod xD
6/10 A kérdező kommentje:
Koszi szepen. Melyik King Artba nyomtatnak? Mert van a foutcan, a Crisulban es a Lotusban is King Art :P
2010. ápr. 3. 16:19
7/10 anonim válasza:
a king`art-ba ketlem h nyomtatnak:p
8/10 anonim válasza:
en ugy tudom hogy a foutcan. de nem biztos... ott asszem csak parnara nyomtatnak.
:-??. De erdeklodd meg:D, mennyel el valamelyik nap, de ne most az unnepeke alatt, mert csak a Meki meg a Kelly's van nyitva a foutcan :)).
9/10 anonim válasza:
sziasztok nagyvaradiak :*
(en az ideartnal dolgozom,ami 1 dekoracios rekalm ceg, mi nyomtatunk polokra is.. reggel 8tol du. 4 ig vagyunk nyitva)
en masfel eve kerultem ide,sok helyet nem tudok, nem ajanlanatok vmi jo helyeket ahova lehetne menni szorakozni?
10/10 anonim válasza:
nagyváradi vagyok énis :D szerintem nézd meg a lotusban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!