16 éves fiu vagyok a fürdönadrág alá vegyek boxert?
Figyelt kérdés
Sok 16 éves mért vessz alá boxert?2016. márc. 15. 20:05
11/13 anonim válasza:
Bár én lány vagyok, de ha fiú lennék, biztos, hogy vennék valamit a térdig érő fürdőnadrág alá.
12/13 anonim válasza:
Térdig érő lottyadt fürdő(?)nadrág ? Ez is ilyen divathülyeség. Abszolut alkalmatlan úszásra, ugrálásra, meg úgy általában vízben levésre, ez látszik a boxer-problémából is. 150 évig jó volt a szűk és testhez tapadó ruha (bármilyen fazonú is volt és bármennyit is takart amúgy), erre valami hülye kitalálta 5-10 éve ezt. (Most már csak az kell, hogy majd a lányok is ezt hordják, mint a kosarasok egyedüliként.)
13/13 anonim válasza:
Én személy szerint nem tudom magam elviselni a vizes hosszú ruhát ezért hordok feszülős boxer uszónadrágot jobb abban úszni is ugrálni és minden mást csinálni akinek meg nem tetszik tehet egy szivességet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!