Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Ti fogtok hordani (amit...

Fiúk! Ti fogtok hordani (amit látni néha Berkin pl. ) passzos cicanadrágot valamilyen nadrággal, ha jobb idő lesz? 20F

Figyelt kérdés

2016. márc. 15. 17:10
 1/4 anonim ***** válasza:
A birka krisztian? Hat eddig legalabb azt hittem hetero de mindenki tevedhet
2016. márc. 15. 17:32
 2/4 anonim ***** válasza:
89%

Nadrágot nadrággal? Nem tudom milyen legginst hord, linkelhetnél róla, mert nem szoktam Berkit nézegetni.

Vannak leggingseim, gyakran hordom béleltet is hidegbe vagy ilyenkor.Melegebb időbe meg sima vékonyat.

2016. márc. 15. 19:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Én igen, szoktam hordani leggingset is. :) Csajok szerint is nekem jól áll, mert aránylag vékony vagyok fiúként. :)
2016. aug. 5. 14:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Hordtam már tavasszal is bőrhatású-letexes leggingset, nekem bejön, a lábaim is jók ezekhez a leggingsekhez. De magában szoktam, hogy takarjon elől, sportosabb leggingsben is szoktam lenni, de ha megyek x-y helyre akkor a bőrhatásúba megyek, szabadidőbe a sportosban.
2016. aug. 5. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!